Nenavidim ludi

Príspevok v téme: Nenavidim ludi
zvižatko

neviem preco cim som starsia a stale mmi ludia ublizuju , podrazaju a ohovaraju atd. .Zacinam ludi nenavidiet doslova. Aj v praci uz ma ani nebavi sa s niekym porozpravat , lebo viem , ze aj tak ma za chrbtom ohovori . Najradsej som ked som doma zatvorena a nikoho nemusim , aj vy mate taky nazor , ze ludia su hnusni ?

Uz ma prestavaju zaujimat uplne , najradsej by som pracovala s tyranymi zvieratami

zvižatko

mam jednu dobru priatelku uz 15 rokov , ale je mozne aby clovek za cely zivot stretol dobrych ludi , len vpocte prstov na ruke a spin na tisice

alebo som mozno narocna na ludi ...

bibba

este ma napadla jedna vec. mozno maju niektori ludia skor take nestastie, ze su viac nesympaticki ostatnym ako ini. neznamena to, ze su lepsi, horsi. neznamena to vacsinou nic. ale je to tak.

uhlie

jajka,

to su len pocity. Ja som si tiez ziskal kopu dorych priatelov tak, ze som sa k nim spraval ako jedno hovado, ked sa tak aj oni snazili spravat.

luciferka

tak sa zacni pohybovat medzi ludmi, ktori maju rovnake zaujmy ako ty, rovnaky ciel atd....., ja som tiez stale vycnievala, a aj vycnievam, aleidem si za svojim aj ked som uz mnoho kamaratov stratila takto.....,odkedy sa pohzbujem v oblasti, ktora ma bavi, ci uz skola alebo praca ktorusomsi vybrala, tak stretavam aj mnepodobnych ludi, resp. ludi ktori su z mojho uhla pohladu normalni a vynimocni......, tak zacni patrat a najdes aj to co je tebe blizske

uhlie

Teda, ak sa k spine clovek sprava lepsie, ako spinavo, tak nie je k k tej spine ferovy a teda je tiez v istom zmysle spina.