Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nenavidim ludi

Príspevok v téme: Nenavidim ludi
zvižatko

neviem preco cim som starsia a stale mmi ludia ublizuju , podrazaju a ohovaraju atd. .Zacinam ludi nenavidiet doslova. Aj v praci uz ma ani nebavi sa s niekym porozpravat , lebo viem , ze aj tak ma za chrbtom ohovori . Najradsej som ked som doma zatvorena a nikoho nemusim , aj vy mate taky nazor , ze ludia su hnusni ?

Uz ma prestavaju zaujimat uplne , najradsej by som pracovala s tyranymi zvieratami

zvižatko

denzik , ty si zapadnuti ?

je to proti mojej prirodzenosti , ja skratka nedokazem byt spina , nie som na to stavana ........

zvižatko

ludia moji , ja som prave dobracka od kosti dala by som aj posledna a kazdemu pomohla a potom sa ku mne aj tak kazdy sprava , ze ma len vyuziva , za dobrotu na zebrotu - to je pravdive prislovie

nechapem ako mozu byt niektori ludia taki , kde sa v nich to zlo berie

napriek vsetkemu , ja chcem ostat dobrym clovekom , nechcem sa zaradit medzi tu zberbu , myslim , ze na kazdeho raz dojde

rinti

Hrdinovia potom nie su ti, ktori vidia zivot optimisticky, len preto, ze ich zivot k optimizmu kazdy den dokope. Hrdinovia su naopak ti, ktori aj napriek tomu, ze ich zivot kazdy den dokopava k pesimizmu, dokazu vidiet veci aspon trochu optimisticky.

rinti

Ovecka a bibba, nespochybnujte nic, co ste same nezazili. Vy mate asi v zivote ovela viac stastia ako niekto iny. Budte radi lebo ked sa na vas posadi nestastie tak vas tak rychlo neopusti a potom pochopite, ze vsetko je mozne. kafik, to co si pisala o tej zlej skusenosti, ktoru si mala v zahranici. Skus si predstavit, ze by si ani doma nemala nikoho, kto by ta podrzal. Co by si robila potom? Aj taki ludia su a ti maju potom pravo vidiet svet cierno. Vy ste si este fakt nevsimli, ze existuju ludia, ktorym sa vsetko aj bez najmensej snahy dari a na co siahnu dopadne dobre? Na druhej strane si treba uvedomit, ze existuju aj taki, ktori sa mozu roztrhat od snahy a aj tak sa vsetko nakoniec obrati proti nim. No a niekde v strede su taki, ktorym nieco zle, co sa im v zivote stane, vyvazi nieco dobre, ktore ich tiez zvykne postretnut. Taki sa potom vezu a dokazu zazmurit oci a nevidiet, co nechcu. Potom je uplne normalne, ze niektori vidia svet bielo, dalsi cierno a iny cierno-bielo.

0vecka

ono je jasne ze je chyba v tej slecne ak je to tak ze je na nu kazdy hnusny... nehovorim ze za to moze ale ona to jednoducho nevie s ludmi... mozno by pomohlo precitat nejake knizky o psychologii a skusat a skusat :)

bibba

ludia su celkom falosni. ale ved nie vsetci. ja nemozem tomu uverit, ze ti vsetci len ublizili... nejde mi to do hlavy.

bibba

to tak byva, treba ratat aj stym, ze nie kazdy v nasom zivote je uplne uprimny. ale cudujem sa, ze niektori ludia maju az TAKU smolu, ze ich VSETCI podrazili a robili im zle? nechcem tym akoze nic naznacit, ale cim to bude ze niektorych nema nikto rad, alebo jak by som to povedala... alebo zvelicujes? zas taku dramu z toho netreba robit. ludia su šiši. neries to tak...