Nenavidim ludi

Príspevok v téme: Nenavidim ludi
zvižatko

neviem preco cim som starsia a stale mmi ludia ublizuju , podrazaju a ohovaraju atd. .Zacinam ludi nenavidiet doslova. Aj v praci uz ma ani nebavi sa s niekym porozpravat , lebo viem , ze aj tak ma za chrbtom ohovori . Najradsej som ked som doma zatvorena a nikoho nemusim , aj vy mate taky nazor , ze ludia su hnusni ?

Uz ma prestavaju zaujimat uplne , najradsej by som pracovala s tyranymi zvieratami

uhlie

Zvizatko,

ak je niekto jednoduchy (naivny), tak nedokaze zistit, co je dobre a co je zle, lebo do toho (problemu) nevidi. Male dieta a adolescent tiez nemoze byt ani dobry, ani zly, lebo nedokaze odhadnut nasledky svojho toho, co robi.

jajka001_

asi tym myslel ze nepoznas vsetky svoje moznosti, takze nemas velmi na vyber, co robit
ale aj tak s tym nesuhlasim, aj truby su aj dobre, aj zle. je to vec vyberu.

zvižatko

Naivny a jednoduchy clovek nemoze byt dobry.---citujem uhlie

uhlie, toto mi musis hlboko intelektualne vysvetlit , ako si dospel k taketu odvaznemu tvrdeniu ??????

uhlie

zvizatko,

ak si truba, tak nemozes byt dobra. A ani naopak. Na to, aby mohol byt clovek dobry, alebo zly, tak nemoze byt naivny. Naivny a jednoduchy clovek nemoze byt dobry.

uhlie

zvizatko,

ved sa pozri napriklad na tuto stranku. Kopa ludi tu v temach ohovara niekoho (napr. svojho partnera), bez moznosti, aby sa ktomu aj on mohol vyjadrit. Su to proste hrozne spiny. Ale ja zostavam chladny. Stale sa na nieco stazuju a vsetci su zli, len oni su ti dobri. proste spiny.Ale to neznamena, ze sa k nim treba spravat nejak dobre a milo. Treba ich brat ako spiny a jednoducho s nimi vyjeba.t, ako sa len da.

jajka001_

ja som sa raz nekupala styri dni. ale citila som sa tak cista ako nikdy. bola som totiz styri dni v lese, no stupid people, just friends.