Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nenavidim ludi

Príspevok v téme: Nenavidim ludi
zvižatko

neviem preco cim som starsia a stale mmi ludia ublizuju , podrazaju a ohovaraju atd. .Zacinam ludi nenavidiet doslova. Aj v praci uz ma ani nebavi sa s niekym porozpravat , lebo viem , ze aj tak ma za chrbtom ohovori . Najradsej som ked som doma zatvorena a nikoho nemusim , aj vy mate taky nazor , ze ludia su hnusni ?

Uz ma prestavaju zaujimat uplne , najradsej by som pracovala s tyranymi zvieratami

jajka001_

uhlie, to je klasicky pripad toho, ako rozdielne rozni ludia vnimaju situacie, co je pre jedneho dobré je pre druheho zlé. pre jedneho si lakomy, pre ineho setrny. pre jedneho si marnotratny, pre druheho stedry. zavisi kto sa díva. pricom clovek pozitivne ladeny vidi to dobre (mozno aj je trochu naivný) a negativne ladeny len to zlé.

zvižatko

jajka , to co si napisala je super pravdivy posreh - akcie a reacie medzi ludmi

ked si dobracisko - kazdy ta len vuzije

ale ked si spina - kazdy ma pred tebou respekt

to mas teda pravdu

jajka001_

v zákone zlo kontra dobro platí, že ak si na niekoho príliš dobrý, začne byť on zlý na teba. ak chceš aby začal byť dobrý, musíš byť zlý nanho ty. mám to odpozerané na viacerých ľudoch.
takže, ak chcem aby boli ľudia dobrí treba byť na nich sviňa. čo spraví sviňu zo mna. v rámci zlepšenia dobra na svete, sa stanem zlou? obetujem svoju dušu, ako nejaký mučedník?
horeuvedené platí v prípade, čím hlúpejší, tým viac.

zvižatko

no asi by som nedavala rovnaku vahu slovam jednoduchy a naivny , podla mna su to diametralne odlisne vyznamy , jednoduchy , predsa nemusi byt hned dajme tomu prosty

uhlie

Poviem to este jednoduchsie. Ak je clovek jednoduchy (povedzme, ze sa povazuje za dobreho) a ma rodinu a da niekomu vsetky peniaze (pretoze ten clovek nema nic), tak je ten jednoduchy clovek vlastne zly, lebo pripravil svoju rodinu o vsetky peniaze. Aj ked si on mysli, ze je dobry. Vela ludi sa sprava podla tohoto vzorca (pocitov) a to podla mna najma zeny.