Taká som ...

Príspevok v téme: Taká som ...
januska541

Takze.. som nadejna 19 rocna maturantka. Od malicka som bola taky tichsi typ cloveka a nikdy som nepotrebovala byt stredobod pozornosti co mi v podstate zostalo dodnes. Cez vikendy vela von nechodievam . Nehovorim ze vobec , ale nie kazdy tyzden . Nemam ani taku partiu , a kamosky maju uz frajerov. Ja nemam nikoho. Venujem sa hlavne skole, a maturite , velmi mi zalezi na tom kam sa podejem na Vs a ako zmaturujem . Cize sa venujem sebe!! Neviem obcas mam vsak taky pocit, akoby mi zivot unikal ... neviem ci chapete ako to myslim . Nikdy som s nikym dlhsie nechodila, iba raz bolo obdobie kedy som „randila“ s jednym chalanom , no potom som ho tak sklamala v tej najnevhodnejsej chvili ze az . Trocha to lutujem dodnes, ale tak co sa stallo sa stalo , ked je clovek mlady chyby robi. Obcas pochybujem ci sa niekedy zalubim .. Fakt. Proste mam urcite naroky, a nikdy by som nechodila s nikym kto by mi nevyhovoval , alebo pri kttorom by som necitila nieco peknee.. Moje spoluziacky mi uz dohadzuju kde koho, vraj POTREBUJEM UZ chlapa.. Hmm ze dik .. Ja neviem , som zvlastna ked sa nechcem viazat?? Mozno keby niekto prisiel tak nepoviem , ale takto.. Ja neviem , asi som fakt narocna :) Je tu niekto podobny komu zalezi tiez na skole, a mozno nema partnera.. Alebo co si o tom myslite?? Vdaka a pekny vecer! :)

youki

Je to vec priorit, kazdy je iny. Tiez som bral vzdy skolu na prve miesto. Momentalne som v 1 rocniku na VS, studujem dost narocny odbor a planujem aj treti VS stupen. Cize skor ako v 26 mat asi vztah nebudem (ak vobec). Nie je na to cas a ani peniaze (kedze popri mojej skole sa velmi pracovat neda).
Ak je na tom nieco divne, tak to aj tak nevplyvnim a je takych vela (vlastne skoro vsetci z nasho odboru). Cize ak sme divni, je nas viac :)

januska541

Noo a som si myslela ze som daka vadna alebo co :) Ale asi niee ako tak pozeram .. JAsne ze aj ja chcem mat vztah , len nie teraz. Necitim sa na to akoby pripravena, ak niekto chape ako to myslim . Uz jeden vztah som zo zaciatocnom stadiu tak znicila ze som to z nicoho nic stopla, jednoducho som zistila ze toto zatial nie je pre mna.. Takze dufam ze to este vseetko pride.. :)

pomarancova

cez strednu som mala chalanov na haku, len som sa ucila, potom som sla na vysoku a tam som uz randila :-).. nic ti absolutne neunika a je prave super ze sa radsej ucis na matury ako keby si sa mala niekde flakat :-)... drzim palce v skole a neboj nic, vazne ti nic neuteka... mas 19 ;-)))

trdielko222

ja sa citim tiez podobne len stym rozdielom, ze ja som mala skoro 2 rocny vztah . a po rozchode mi ani skola nejde tak ako doteraz a chcela by som priatela len ziadny vhodny sa nenasiel

soffa

ak sa na to necitis tak to neries.ja som tiez bola taka "nezavislacka" ze ja nikoho nepotrebujem,ale casom to prislo samo.a nelutujem ze by mi nieco uslo.takze,ak ti to vyhovuje tak nie je co riesit

artemis

januska, nikdy nerob veci, čo robiť nechceš! to ešte nikomu šťastie neprinieslo. spolužiačkam vysvetli, že je milé, že sa o teba starajú, ale ty to nepotrebuješ a keď budeš niekoho chcieť, nájdeš si ho sama.

na tom, že ti záleží na vzdelaní nie je nič zlé...ale na známky samotné by som sa až tak nesústredila...smiem sa spýtať, na akú školu chceš?

hej, a nemusíš chodiť každý týždeň "von"..ale škola by predsa nemala byť hlavnou a jedinou náplňou tvojho času, lebo opár rokov zistíš, že si permrhala najkrajšie roky života (nem fráza:)) nájdi si koníčky, krúžky...skús sa venovať NAOZAJ sebe...aaj ten niekto takto príde...sám od seba...:)

želám veľa šťastia

januska541

Meadow a nechyba ti obcas niekto , priatel, skory by ta lubil , rozumel,vypocul, pomahal ti ... Naozaj ti je tak dobre? ? nic v zlom :) Len sa pytam ..

Meadow

Januska, len si užívaj život, venuj sa sama sebe a nezaves si na krk niekoho len preto, že tvoje kamarátky už priateľov majú....ja mám 29 rokov, som tiež slobodná a nezadaná a je to úplne perfektné, robím si čo chcem a nikto mi do toho nekecá...Takýto život je skvelý! Tvoje spolužiačky ti možno závidia práve tú slobodu a preto sa snažia nasilu ti niekoho "dohodiť", ale ty nedaj na ich rady. Ži tak, ako to vyhovuje tebe.