Taká som ...

Príspevok v téme: Taká som ...
januska541

Takze.. som nadejna 19 rocna maturantka. Od malicka som bola taky tichsi typ cloveka a nikdy som nepotrebovala byt stredobod pozornosti co mi v podstate zostalo dodnes. Cez vikendy vela von nechodievam . Nehovorim ze vobec , ale nie kazdy tyzden . Nemam ani taku partiu , a kamosky maju uz frajerov. Ja nemam nikoho. Venujem sa hlavne skole, a maturite , velmi mi zalezi na tom kam sa podejem na Vs a ako zmaturujem . Cize sa venujem sebe!! Neviem obcas mam vsak taky pocit, akoby mi zivot unikal ... neviem ci chapete ako to myslim . Nikdy som s nikym dlhsie nechodila, iba raz bolo obdobie kedy som „randila“ s jednym chalanom , no potom som ho tak sklamala v tej najnevhodnejsej chvili ze az . Trocha to lutujem dodnes, ale tak co sa stallo sa stalo , ked je clovek mlady chyby robi. Obcas pochybujem ci sa niekedy zalubim .. Fakt. Proste mam urcite naroky, a nikdy by som nechodila s nikym kto by mi nevyhovoval , alebo pri kttorom by som necitila nieco peknee.. Moje spoluziacky mi uz dohadzuju kde koho, vraj POTREBUJEM UZ chlapa.. Hmm ze dik .. Ja neviem , som zvlastna ked sa nechcem viazat?? Mozno keby niekto prisiel tak nepoviem , ale takto.. Ja neviem , asi som fakt narocna :) Je tu niekto podobny komu zalezi tiez na skole, a mozno nema partnera.. Alebo co si o tom myslite?? Vdaka a pekny vecer! :)

OKej

Asi ti len chyba ktosi blizky...no este nie si nanho pripravena. Ked budes, objavi sa. Niet sa preco ponahlat o nic neprichadzas.

januska541

Ono to nie je ze umenie , je to skor pocit ze do toho davam maximum . ze sa niekde netulam s frajerom , ale ucim sa. Dufam, ze to nikdy lutovat nebudem . Chcem plnohodnotny vztah az ked dokoncim strednu a budem mat nieco v rukach .. Myslite ze velmi planujem? Ale ked asi ma fakt este ziany asi na tolko neocaril aby.. Aj ked priznavam, obcas po tom zatuzim aj ja. No zaroven zivot so statusom slobodnej a nezadanej je tiez fajn .. Ach jaaj je to tazko..:/

OKej

Vacsina chalanov ta nikdy zaujimat nebude, nema preco. Zaujimat ta bude len ten, ktoreho budes lubit a takeho si zatial nestretla, cize vsetko OK.

dilema45

aj ja som sa venovala cez strednu iba škole a chalani ma akosi nezaujimali a po škole som stretla chalana a som s nim dodnes- je to vyše 5 rokov...a stale sa venujem učeniu a sebe ale aj jemu..nič ti neunika,,proste maš ine priority