skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
janula10
ahooj,neskoro ti radím na uhlohydráty,ale ja som ich dnes mala a urobila som si indické placky a potrela som ich morcadelou ! to je dobrota :)
doporučujem
tak skús lístkové cesto a poliať paradajkovou omáčkou :) hi hi, neviem, ja mám cestoviny rada a paradajkovú omáčku by som jedla aj každý deň, takže mne to vyhovuje :) skús si tú omáčku robiť z čerstvých pradajok, má oveľa lepšiu chuť a veľa byliniek do nej. alebo si daj palacinky naslano, ale aj nasladko, alebo cestoviny s opraženou strúhankou a vanilkovým cukrom, lievance, ale skús rôzne zeleninové, špenátové cestoviny, ale pozor na to aké kupuješ, niektoré sa iba tvária ako zeleninové, ale nechutia tak.
M.P.
hmmmm...no to je vec nazoru..ale ked ti to tak vyhovuje tak preco nie...:))
jooj zajtra uhlohydraty..tak ich nemam rada...:(....uz neviem co si mam robit..cestoviny mi lezu na nervy aj paradajkova omacka....nemas daky typ?
janula, ja nemám problém vydržať vodný deň, len sa zamýšľam nad tým, že keď každý vraví, že jesť sa má čo najčastejšie v malých dávkach a určite nie naposledy o piatej večer, inak si brzdíš metabolizmus... tak čo potom môj metabolizmus na to keď celý deň nič "nežerem"? nehovoriac o tom, že ešte týždeň po vodnom dni som sa normálne nenajedla, zostal mi divný pocit z toho vodového dňa, nechuť jesť a zlý pocit aj keď som jedla len to čo je povolené.
M.P.
neboj tych 9kg este urcite das..potom predsa by ta dieta nemala vyznam, keby si nedala nic za dalsie mesiace dole...
ja tomu verim ze urcite das!!!!!!
ja mam akurat dnes skroby...tak si davam rizotko mnamky mnam:))
inak som si citala co pisete na ostatnych forach..tak s tou vodou..co ja viem...podla mna to neni az taky problem vydrzata..a to sa hovori aj ked nedrzi clovek dietu ze raz za cas by trebalo mat ocistny vodovy den....podla mna z nicoho nic by ho do tej diety nedavali...no neviem..ja ho dodrziavam..a mne sa po nom vahe hybala zatial vzdy....
janula, ja sa teraz nevážim, nechcem byť sklamaná, lebo potom mám z toho nervy, ale vo štvrtok som presne polovici diéty, tak v piatok sa odvážim asi. inak cvičím každý deň, väčšinou beh a posilňujem brucho. za prvý mesiac som schudla cca 7kg, ale ešte pred vodným dňom sa mi zastavilo chudnutie a až do minulého týždňa stálo a odvtedy sa radšej nevážim. inak ja tiež chudnem z vyššej váhy, z 86 kg mám teraz 79 kg pokiaľ niečo medzitým nešlo dole. a nejem nič vyprážané, málo pečeného, veľa zeleniny, veľa citrusov, chlieb tiež nejem, cestoviny len celozrnné... a predsa sa mi nejako nehýbe váha. no ja verím, že sa pohne! ešte viac ako polovica diéty predo mnou, tak hádam tých 9 kg aspoň dám ešte dole do konca.
M.P.
ahoooj, praveze ani nie...ja som bola dost leniva v tomto..lebo ked chcem cvicit tak musim skoro rano vstavat , lebo z prace ked prichadzam o siestej tak to sa mi uz nechce...zo zaciatku som cvicila 2 tyzdne..a teraz vobec...
mozno preto som tolko schudla lebo chudnem z vyssej vahy z 85 kg..a vacsina z vas chudne z nizsej vahy...a hovori sa ze ten co vazi cim viac tak vseobecne aj viac schudne ako clovek pri mensej vahe...
a inak napr. pri bielkovinach som zo zaciatku dodrziavala ze ked si das syr tak nesmies maso..ale posledny mesiac uz vobec nie..a vidis nepriberam..aj dnes mam bielkoviny a dala som si aj kuracinku aj syr...podla mna to sa ti nic nemoze stat...vsak aj v oddelenej strave to mozes kombinovat...a ani nedodrziavam presne gramaze podla knihy..nikdy som si to neodvazila, myslim jedlo...vzdy len tak od oka....:)
a este jedna vec..napr. na skrobovy den si kludne dam aj hranolky ale nie take olejnate....a vidis schudla som:))..lebo predsa ked si spravis pecene zemiaky, to mas skoro ako hranolky.....tak ale nejedla som ich zase zakazdym...ale obcas ano..:)))
ale mozno u mna najvacsi kamen urazu boli predtyn sladkosti. a teraz za celu tu dobu som este nemala ani jednu sladkost...ale vobec mi ani nechyba...staci mi cukor z ovocia...cize prirodny..takze tak...
a tebe sa ako dari?????
janula, ty si nejako ohromne veľa cvičila, že si za krátky čas tak rapídne schudla? :)
píš si s nami čo sme začali neskôr. pochváľ sa pred nami, dodaj nám silu pokračovať a podeľ sa so skúsenosťami ;)
to uz som naozaj ostala len ja co sme zacali 11.1?????????????
hm...:((((
si tu pisem sam so sebou:(