kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

bzzz

janula chcela by som sa spytat ze ak skonci 90ty den tak to vazne v tom nemozem pokracovat,lebo ja som si nato uz uplne zvykla a chcela by som dalej pokracovat, ja som z fora 2.2. a nam sa konci 2.5. a doteraz mam dole cca 9kg neviem presne, a ja by sopm potrebovala teda chcela by som este 16dat dole..

janula10

naozaj nikto???
to si tu mam pisat sama so sebou??:(
no ale uz len 2 tyzdne a 90 dni finish:))
inak uz som si kupila aj dalsich 90 dni, co je zamerana na udrziavanie toho co sme zhodili...som si to akurat vcera citala tak uz sa tam aj viac kombinuje trosku....ale ak chceme stale drzat tuto 90dnovu dietu tak mozeme az po tych dalsich 90tich dnoch, lebo telo si musi oddychnut a preto ta kniha dalsich 90dni co sluzi na udrzanie hmotnosti a nepribratie cize nie jojo efekt...
inak dnes mam 73.den, este ziadny velky prehresok, max prehresok pohar vina.a sladkosti stale nepapam lebo vobec na ne nemam chut, uplne mi staci prisun cukrov pocas vitaminoveho dna z ovocia...

no ako baby vy???

bzzz

ahoj, janula blahozelam, ja mam dnes 49den a cca 9kg mam dole, este by som strasne chcela aspon 16 dat dole, tak dovtedy v tom pokracujem kym sa mi to nepodari..inak som z fora 2.2.2010

janula10

ahojte babulky:))

no kde ste vsetky???ako sa vam dari???
stale drzite tuto dietu alebo ste to uz vzdali??:)))
ja stale dodrziavam, teraz som bola doma po dlhom case na 2 tyzdne ale vobec som ju neporusila,tak som rada..:))
o 3 tyzdne finishujeme s nou:)) no kolko ste zatial schudli kg????
ja 17 kg som dala zatial dole...
no pochvalte sa ako sa dari!!!!

dnes bielkovinovy den...bude kura so salatom...

sel

ahojte no a mne sa vaha nepohla už viac ako mesiac no ak ano tak o0,5-1kg hore a znova nazad tak neviem ako to bude dalej.Od 8.1 mam mínus 4kg a to je dosť málo.

janula10

eventualita,bzzz:

mne sa po vodnom dni tiez vaha pohla az po tyzdni..a raz mi tiez vaha stala 2 tyzdne...teraz mi vaha ide tak 0,5kg za tyzden...