skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
Ahojte dávno som sa neozvala ale nevzdala som to.Mám dole 6kg no samozrejme včera a dnes som porušila ale zajtra pokračujem.
Janula10:ja si pečiem pizzu (paprika,paradajka,mozarela,cibuľa)mám to strašne rada.
MP:ak máš problém na vodný deň daj si ovocie.
M.P.
ahoj..no nakoniec som si dala predsa zo sviatocneho menu:) sunku,vajicko, cviklu:)) a vcera na skroby zemiakovy salat bez majonezy:)) takze som rada ze som si mohla dat a hlavne ze to dobre zapasovalo a pekne som si vyclenila ze co ano a co nie:)))
no dnes uhlohydraty...no tak dam cestovinky asi...zajtra ovocie a stredu ma caka posledny den a sobotu koncim dietu:))) inak 90.ty den su uhlohydraty, tak pekne este si dam aj 91.den ovocny, dokoncim to predsa a 92.den sa odvazim:))))
tak sa babule drzte zatial, ja vam potom oznamim vysledok:))
inak ako sa vam dari??odolavate nastraham jedla pocas sviatkov??:))
janula, daj si nejakú dobrôtku zo sviatočného menu, najaké masko, sunku, syr :)
neviem čo bežne jedávaš a čo by pre teba bolo nové. skús napr. tofu, špenát a volskými okami, omeletu so zeleninou, pečenú zeleninku poliatu jogurtovým dressingom (uhorky nastrúhane najemno, vytlačiť z nich šťavu, 1 biely jogurt, soľ, čierne korenie, zaziky).
ja som napríklad dnes mala paradajkovú omáčku so šampiónmi a do toho som si zamiešala keď trošku vychladla na kocky nakrájaný eidam, tak aby sa nerozpustil a k tomu zeleninku, celozrnný chlieb.
babule, poradte co na bielkovinovy den???
JANULA neviem, to by sa mala vyjadriť KVETINKY. nikdy som to nerobila, ale už som veľakrát počula spomínať ľudí na indické placky a rôzne recepty na ne. no možno je to arabský chlieb, podľa tých surovín by to aj celkom sedelo :)
M.P.,kvetinky...
tie placky su vlastne ako dostanete v obchode ten arabsky chlieb nie????
tusim ze ano..
ja som si minule dala z tesca co predavaju tie male chlebiky ako suchare cesnakove..garlic bread...bolo to superrr.
MP
takže ja to robím z 200g celozrnnej múky, pridám tam lyžičku olivového oleja a 1,5dcl vody.primiešam k tomu všetky príchuťové koreniny,petržlen,korenie,zeleninová zmes,sol,červená paprika..nechám cesto polhodky pod mokrou handrou a potom vytvorím 6guličiek ktoré rozvalkam a dám na prudkom ohni bez oleja opiecť..
kvetinky čo ty presne dávaš do tých indických placiek? :)
janula, ešte mi napadlo, skús špaldové cestoviny, majú inú chuť ako obyčajné, alebo hrianku s niečím, napr. paprikovou pomazánkou, alebo chlebík vo vajíčku (myslím že to by nemalo uškodiť, veď aj v koláčoch, ceste sú vajíčka) a niektoré baby to jedávajú na UH.
dakujem babulky, tak ja teda nieco z toho skusim:)))