kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

M.P.

8:00 - R: šťava z citrónu a grepu/ citrónu a pomaranča

10:00 - D: ovocie ako kedy, jablká a banán zvyčajne 1 kus, kivi mandarinky a také malé ovocie viac kusov.

(niekedy naopak, raňajky ovocie a desiata džús, ale vždy len z čerstvo vytlačeného ovocia, nikdy nie kupovaný džús)

12:00 - O: to čo sa má v ktorý deň jesť, primeraná porcia + zelenina, niekedy vynechávam pečivo, keď nie som veľmi hladná a vývar zo zeleniny, alebo zo zeleninovej kocky.

14:00 - O: kúsok zeleniny, ovocia, orieškov, hrozienok, sušeného ovocia, semienok, slnečníc

16:00 - 02: to isté čo prvý olovrant

17:00 - V: to čo na obed v polovičnej dávke, bez pečiva a vývaru ( no nie vždy dodržiavam presné množstvo, že polovicu. ja toho moc nezjem ani na obed a polovica z toho by ma na večeru nezasýtila. skôr sa to snažím urobiť tak, že si síce dám napr. o polovicu menej bielkoviny ako na obed, ale o to viac zeleniny)

20:00 - zasa zobkám hrozienka, semienka, oriešky, sušené ovocie, poprípade kus zeleniny, napr. surovú mrkvu

a niekedy ešte aj neskôr zobkám, keďže chodím spávať neskoro, často až okolo druhej ráno a mala by som potom veľký skok medzi spánkom a večerou.

M.P.

áno, dlho som stála na tom istom s váhom. po vodnom dni kilo dole, po bielkovinách kilo nazad už stabilne :) a dlho dlho nič. a potom dve baby nezávisle od seba písal, že im fitnes tréner neradil dodržiavať vodné dni, lebo to údajne spomaľuje metabolizmus. začala som rozmýšľať, čítať všetko možné a došla som k tomu, že to môže byť pravda, preto už nechcem vodný deň. a vidíš, chudnem aj bez neho. odkedy jem 6x aj viac -krát za deň, váha sa mi opäť hýbe dole. a som rada že v tých ďalších 90 dňoch je vitamínový deň len raz za 6 dní, ja ho nemám rada, doteraz som si ho neobľúbila... a mám pocit, že to nie je správne, že aspoň ten obed by tam mal byť v ten deň. nechcem si to zas rozbabrať všetko, chcem aby metabolizmus šlapal tak ako má.

janula10

a ty si mala pocit po vodovom dni ze ti spomalil metabolizmus>??????????
lebo ja vlastne tiez po poslednom vodovom dni som nic neschudla...iba co dovtedy...ono ked sa postavis na vahu tak ako tesne potom, ale zase sa najes a je to to iste co predtym:)))
tak mozno nieco na tom je:)

M.P.

ahoj janula :)

akurát som dnes písala do témy 90dňovka od 15.2., že som zas trošku pochudla. 10kg dole celkovo. dnes mám vitamíny a zajtra druhú vodu, ale tu si nahradím tiež vitamínmi. takže celkovo som spokojná :) samozrejme by som bola rada keby to šlo ešte rýchlejšie, ale keď si zoberiem že schudla 10kg za dva mesiace necelé tak sa mi to zdá až moc. a dnes aj mamina skonštatovala, že je to už dosť vidieť, tak som rada :) lebo inak ľudia z okolia nejako extra nič nehovoria na moju zmenu váhy :/

M.P.

janula, ja už som ti písala gratuláciu aj témy 90dňovka od 15.2, ale ešte raz moja úprimná gratulácia :) poctivo sa váž a daj nám vedieť či po skončení nepriberáš a na čo si máme dávať bacha :) to nie je zlý nápad vyhodiť staré "veľké" oblečenie, ja sa tiež chystám po 90dňovke, nech mám výstrahu aby som to zas nenabrala nazad :) pekný deň ti prajem a sem tam sa zastav a poinformuj nás ako sa ti darí:)

janula10

aneti7

ahoj, tak ja som spravila vcera presne to iste co ty planujes:) a to je ze som vyhodila vsetko stare oblecenie, cize tiez neni sanca ze kebyze priberiem tak si nemam co obliect:))) ale o to mi ide..aby som nepribrala!!!!
no ja som si dala dnes na ranajky acidko, na obed planujem zeleninovy salat s kuriatkom, na olovrant kopec zeleniny a na veceru nejaky syr..asi toffu:)

aneti7

janula10 tak to je fakt úžasné...gratulujem...mne sa tá váha už nejak extra nehýbe...ešte som aj 1 kg pribrala...ale ešte mám 3 týždne tak hádam niečo pôjde dole :)...Ale aj ja som sa rozhodla, že po skončený budem držať niečo medzi ďalších 90 dní a delenou stravou...a keď na niečo čo by som nemala dostanem naozaj veľkú chuť, tak si to doprajem ale len s mierou a všetko moje staré oblečenie vyhodím aby som už nemohla pribrať, lebo by som si nemala čo obliecť :)

bzzz

Janula, mas moj OBDIV!!! BLahozelam :) mne sa konci 90.-den 2.maja, cvicim pravidelne, dietu dodrzujem som mala asi tri mini prehresky za celu dobu, zatial mam dole 11kg comu sa velmi tesim lebo som prekonala uz druhu magicku hranicu :), a dufam ze sa mi este podari 14kg zhodit, a budem velmi stastna :)
2.2.2010 vyska:177cm a vaha: 90 kg a vysnivana 65kg (moja povodna pred zradvotnymi problemami) takze pekne bojujem aby som ju ziskala spat