a ked sme pri tom, jeden chalan ma opustil boli sme spolu vtedy dva týždne, bol na jednej zábave ja som bola v zahraničí, čiže minimálna šanca že sa to dovziem, normálne mi volal , písal, nič mi nepovedal, povedali mi to kamarátky hned ako som prišla, hned som mu volala že sa musíme stretnút povedala som mu to, neveril mi vraj si to nepametá(viem že bol strašne opitý) že to by neurobil, že tomu neverí, blá blá blá ...No ...A ja som mu to teda odpustila ani neviem, prvý krát a niekto podviedol, ja som dovtedy podviedla každého chalana, ale žiadny o tom nevedel(no vlastne jeden hej ) á boli sme spolu dva mesiace stále mi hovoril ako ma miluje, ja som na to aj zabudla, lebo viem že sa bozkával a vraj mali spolu aj niečo viac, ale nie sex, s babou ktorá po nom išla a ktorej nieje sveté nič....hmm..A po dvoch mesiaco sa so mnou bez vysvetlenia rozišiel, na druhý den mal inú, teraz je to 5 mesiacov, odvtedy mal minimálne 10 báb, je to proste ešte dieta je trošku mladší, potrebuje si užit no...A asi pred mesiacom som sa dozvedela že ma podviedol vraj viac krát..nerieším ..len to že lutujem že som mu to vtedy odpustila..a tiež si myslím, že odpustíš raz ...Tak ho to zláka znova...