Trable s pindurom :)

Príspevok v téme: Trable s pindurom :)
spinavec

Zdravim vsetkych ktori citaju moj problem,este viac tych ktory my daju odpoved.
Na uvod,niesom humusak,nestriedam partnerky s mojou som uz vyse dvoch rokov a predsa sa aj namna nalepila nejaka pliaga.
Skusim to nejako popisat.Dost ma svrbi zalud je mierne scervenali,ako keby som tam mal nejeky ekzem (boze chran), aj predkozka z vnutra hlavne stej zpodnej casti je tiez nejaka cervensia a reaguje na dotyk inak ako zvycajne,mam pocit ako by bola aj trocha napuchnuta,navise je to tam cele nejake vlhkejsie ako obvikle.Nieco podobne som uz raz mal len to nebolo az v takom rozsahu a preslo to samo,no toho sa uz trocha obavam (troch viac).
Velmi by som bol rad keby ste my vedeli poradit, len ma neposielajte hned k dokimu, to viem aj bez vas.Chcel by som este skusit nejaku samoliecbu,ak nic tak nic pojdem,ale asi do ineho mesta :( Ak mate nejaky tip na dokiho sem snim.
Vdaka.

zajik

mal som presne to isté,našťastie mám kamošku gynekologičku,tá mi doporučila umývať Betadine tekutým mydlom (odpornej farby),canesten masť,ale aj nejaké antibiotiká.vysvetlila mi,že som to určite preniesol aj na partnerku,aj ked nepociťuje žiadne príznaky.Takže tie antibiotika musela užívať aj ona.Inak je liečba neúčinná lebo od nej sa to prenesie naspäť na teba...

jonatanka

ahojte, ide o to,ze mojmu priatelovi po ejakulacii zvedne, umrie, zdoxne a je po sexe, ako sa s tam da pomoct???

semtex

ahojte mam na penise take male pupaki niektore su mensie niektore vacsie.....ked stisnem ta z niektorych vychada take biele???pohlavny styk so m este nemal co to moze byt???prosim poradte

biolog

ahoj, no k kanestenu len tolko ze je urceny na kvasinky a kvasinkove organ. a plesne , ale vies kolko mame druhov patogenných hub ci kvasiniek.a nehovorim o bakteriach , ktore su nielen inkubovane casom, a fazami ale je to risk co robis.Chod k specialistov. na steri.Cav lubo ,ja len v dobrom.

ivikkkk

NO DUFAM TEDA ZE SI CISTOTNY MOZNO NIE JE ANI PROBLEM V TEBE NEMAS TY NAHODOU PRIATELKU ZALETNICKU CO SI TAM POZA CHRBAT CHODI VYHADZOVAT S KOPITKA A POTOM MAS NA PINDURI PLIAGU AKO TO VOLAS. NO TAK SAMOLIECBU NEODPORUCAM AK SI NIE ISTY CO TO JE A TO JE PROBLEM ZE SI TO PRVY KRAT NEPRELIECIL TAKZE TERAZ TI POMOZE UZ IBA DOKINO ALEBO NOZ

praktik

Doporučujem vyšetrenie manželky - ak negat potom je problém doma. Niektorí kožiari potvrdia, že môže veľmi zle pôsobiť aj "dôkladná starostlivosť o hygienu" a to používaním mydiel a tekutých mydiel. Preto odporúčam čistú vodu a poprípade BETADINE mydlo (dezinfekčné).K urolologovi netreba odporúčanie praktického lekára, ku kožnému ano. ZDRAVIE JE IBA JEDNO - lepšie sa vyliečiť (aj s lekárom) čím skôr ako vyrobiť problém aj manželke.

spinavec

Este raz vdaka za mnozstvo rad,slapem teraz na ten Canesten a umyvam ho castejsie nez je asi normalne cistou vodou je to uz podstatne lepsie trocha to este svrbi aj na dotyk je to lepsie len mam pocit akoby zalud trocha znecitlivel(mozno to pomoze pri oddalovani orgasmu :))) ) a este stale je trocha scervenali, dokonca nabral taky lesk a jemny povrch ako ked nalestite auto s pastou :), inak pohoda dufem, ze uz to bude len lepsie.Nerad by som sa dostal do problemou ake tu niektory opisujete.K dokimu sa mi fakt nechce tak verim, ze to bude ok.Nad liecitelmi neuvazujem mam snimi skusenosti,raz som bol strasne ma tam dolamal,aj ked musim uznat bolo mi potom fajn,len neviem ci to nebolo z toho ze uz som od neho prec,no netrvalo to dlho,vyspal som sa a prestal som lietat.
Este raz Vdaka,urcite este dam vediet ako to pokracuje.

mitur

No ja by som k tomu doktorovi predsa len zašial. Nikdy nevieš, čo to môže byť. Rozhodne by som nepoužíval nejaké rady liečiteľov. Zdravie máme len jedno.

blska

Ahojte,zaoberam sa alternativnou medicinou a vsetko o com tu hovorite, a co ste vyskusali, su frekevnecne metody liecnia..od roznych liekov az po akupunkturu.Poznam vsak nieco,co pracuje na nefrekvencnej baze - co vam nastartuje samoozdravovaci proces vasho tela i vasich energii.Ak budete mat chut pozrite si aj tieto stranky www.tachyon-om.com, kde sa o tom dozviete viac....alebo mi kludne napiste..rada vam zodpoviem vsetky vase otazky.Krasny den a skore uzdravenie :o))