Ahojte všetci, mám taký blbí problém a potrebujem radu, už dva roky sa liečin na krútenie hlavy u neurológa a všade možne som bola a nikde nič nepomáha nič hlava sa točí ďalej a mne sa k tomu pridal ešte aj s trach ísť už aj von sama, že niekde odpadnem , tak ani von sama nejdem. Neviem čo mám už robiť nechcem to už , nechcem to krútenie , chcem znovu chodiť von bez toho aby som čakala stále na manžela a deti kôli mne trpeli doma, lebo sa s nimi bojím ísť sama von, že mi bude zle.. prosím poradte
strach chodiť von sama z choroby
Ja sa vlastne nebojím ísť von , ja sa len bojím ked som sama vonku, a príde mi to krútenie tak z toho mám strach a ked nemám pri sebe niekoho sa bojím že odpadnech chytá ma panika atd, preto som si dáko zvikla posledný mesiac radšej neísť sama von, a ked mám ísť niekde bojím sa..
Tak to máš fajn , že sa nebojíš ísť von.nepoznám ja taký liek.
caute baby.myslim ze mam podobny problem ako vy, toci sa mi hlava, citim sa zle, no medzi ludi alebo vonku sa ist nebojim.bola som u lekara a on mi predpisal citalopram.nema niekto s nim skusenosti?
Ale v lekárni ma ubespečovala že niesú žiadne zlé účinky lieku a rýchli náspup do 5dní pohoda, tak ak niekto berie xanax tak by my mohol napísať ako na neho pôsobil, lebo by som ho mala zjesť teraz večer a ráno2krát denne.
teraz som sa dočítala kolko je tam nežiadúcich účinkov no spústu leták na 8 strán ja teda mám obavu ho zjesť dnes som bola vonku aj u dr v pohode sama, no sem tam som sa strážila telefónom ked som sa bála že sa točí hlava pomohla vždy kámoška na telefóne pokeca rozveselila alebo manžel tak som prešla v pohode
skús si dať akupunktúrou preliečiť krčnú chrbticu,asi je to ona,ak nie, potom treba pátrať inde!!
Ja som xanax nebrala, stale len neurol. Co viem, tak neurol zabera okamzite, ked idem na skusku a som strasne nervozna, vezmem si rano, sadnem na vlak, spravim skusku a idem domov zasa vlakom, doma uz pohoda. A xanax ze sa postupne uvolnuje cely den. Seroxat je uplne uzasny, mne velmi dobre sadol, predtym som brala serlift, ale nic moc...
ja mam ad seroxat a aj xanax,ale ten som nikdy nevzala.bojim sa .beriem dva mesiace len ad.cim viac budes odkladat vychadzky von tym to bude horsie
mirka a berieš aj ty xanax? Ak áno tak kedy ti zabral? a či vôbec zabral? on mi povedal že po dvoch týždňoch mám prísť na kontrólu a ak bude treba ak jeho žene tda k psychiatričke, ale že podla neho ked som dnes došla sama sa mi polepší a mám ísť určite do roboty ktorú mi ponúkli na dva dni v týždni ...tak uvidím
vies aj ja myslim,ze nepotrebujes pomoc neurologa ale psychiatra.aj ja mam pp a som na tom rovnako.a ten strach to je na tom to najhorsie