Ahojte všetci, mám taký blbí problém a potrebujem radu, už dva roky sa liečin na krútenie hlavy u neurológa a všade možne som bola a nikde nič nepomáha nič hlava sa točí ďalej a mne sa k tomu pridal ešte aj s trach ísť už aj von sama, že niekde odpadnem , tak ani von sama nejdem. Neviem čo mám už robiť nechcem to už , nechcem to krútenie , chcem znovu chodiť von bez toho aby som čakala stále na manžela a deti kôli mne trpeli doma, lebo sa s nimi bojím ísť sama von, že mi bude zle.. prosím poradte
strach chodiť von sama z choroby
Vau ďakujem že ste sa tolký ozvali ani som nedúfala...
No aj na ušnom, som bola prepláchli mi ich že s uší to nieje aj na takom špecialnom vyšetrení u odborníka na točenie som bola tam ma liali vodou do ucha a dali nejaké merače na hlavu ani tam nič- ten mi ešte povedal nejecte lieky(betaserc24) že mám skúsiť bez nich no po 2týždňoch horor zase horšie točáky a ani prejsť sama ani po byte, tak neurológ mi ich nasadil znovu a takto ich už jem 2roky
Nemala si nejaky uraz, poranenie hlavy ? To moze spustit rozne problemy...
že to mám poruchu nejakého nervu zo zápalu ale ja som nebola ani chorá, tak mám poruchu vertigo. mám urobené všetky vyšetrenia ct, mr a dobre všetko, tak ja neviem s krvy tiež všetko ok a to som si musela vydobiť u obvodnej lekárky odbery tak som ju zmenila ale nič moc ani u tejto, ani táto neverý ,že sa asi nudím na materskej ale už nie som na md už mi skončila už som nezamestnaná
Krutenie hlavy - problem by mohol byt napr. aj iny nez neurologicky:
a/ nejakou chorobou suvisiacou so zaostrovanim zraku
b/ nechcem strasit, ale nador v mozgu moze mat podobny ucinok,
c/ nejaky nelieceny zapal, ktory v hlave by poskodil tu cast, ktora je tusim niekde v uchu /neviem ci stredne, alebo vnutorne ucho/ a stara sa o stabilitu rovnovahu.
Ked zavries oci, mozes chodit normalne, alebo mas stale zavrat ? Tam by sa dal vylucit napr. problem s ocami. Napr. pri nedobrej synchronizaci oci ze nemas stereo videnie, ale akoby 2x mono a mozog nedokaze dobre zosudladit oba obrazy.
ja si myslím, že tebe to už prerástlo aj do psychického problému z toho strachu, že niekde odpadneš, skús navštíviť psychológa
ahoj aké vyšetrenia ti spravili? a čo ti povedala neurologička?