vecerny hlad

Príspevok v téme: vecerny hlad
livia007

mam problem:-( nemam problem so silnou volou, nepotrebujem jest vecer, ale tie krce od hladu co mam su neprekonatelne. radili mi ze mam ist spat ak na mna pride total hlad ,ale ja takto neviem zaspat a kad si dam mrkvu, ci kapustu ci ovocie tak je mi este horsie...

poradte mi prosim, co mam zjest ak mam prepadne hrozny hlad a aby som z toho nepribrala.

a este som skusala ,ze si na to zvyknut na nc nejedenie po 5tej ale ani po 3dnosch to nebolo lepsie...

AdamKrt

Cuketu, surovu uhorku... /salat z nich/.
--------
Osobne sa napraskam hodne asi na vecer, okolo 18.00h a nemam problem s priberanim. Ale mam rokmi trenovany metabolizmus, ze mi rychlo spaluje potravu. Telo si zvyklo ze ma nadbytok energie, creva to rychlo spracuju a nedrzim to v sebe dlhsie nez 24 hodin.

Problem u ludi je, ze si myslia, ze mozu jest malo a budu chudnut. Ale staci si to porovnat so zvieratami, kolko su schopne pri svojej vyske a hmotnosti konzumovat potravy a uvidia, ze vlastne svoje telo zamerne vystavuju podvyzive. No a co urobi podvyzivene telo ? Musi sa naucit spracovat potravu co najefektivnejsie. A z toho je efekt, ze malo sa je a pribera sa. Lenze zmena na opak, ak to clovek vyskusa sa neudeje hned, ale tiez to trva istu dobu. Pretoze telo si musi znovu metabolizmus prisposobit.