vecerny hlad

Príspevok v téme: vecerny hlad
livia007

mam problem:-( nemam problem so silnou volou, nepotrebujem jest vecer, ale tie krce od hladu co mam su neprekonatelne. radili mi ze mam ist spat ak na mna pride total hlad ,ale ja takto neviem zaspat a kad si dam mrkvu, ci kapustu ci ovocie tak je mi este horsie...

poradte mi prosim, co mam zjest ak mam prepadne hrozny hlad a aby som z toho nepribrala.

a este som skusala ,ze si na to zvyknut na nc nejedenie po 5tej ale ani po 3dnosch to nebolo lepsie...

ovecka83

no ja jem 2 -3 hodiny pred spaním, stravujem sa 5x do dňa niekedy len 4x podľa hladu, ale večer mám tiež hlad, pijem večer vodu, aby v žalúdku aspon dačo bolo a nebolel tak,,ale to nie vždy mám, inak je super na tie bolesti od hladu psylium naplni zaludok, človek nemá hlad a robí pre svoje zdravie čosi..ODPORUCAM!!!

A-Z

Ako uz bolo spomenute, tvoje vecerne krce z hladu, podla mna, jednoznacne vyplyvaju z nespravnej zivotospravy; vela sportujes a k tomu neprimerane malo a nevzvazene jes. Jest bz si mala naozaj cca kazde 2 - 3 hodiny male porcie, posledne jedlo 2 - 3 hodiny pred spanim. Nielen acidko, ale napr. trochu varenych zemiakov s kuskom rybz na pare a so zeleninou, alebo salat z certvej zeleniny s opecenym hydinovym masom, alebo celozrnny chlieb s cottage syrom a paradajkou...
Metabolizmus nastartujes prave pravidelnou stravou v mensich poriciach a nie vznechavanim jedla, tym sa naopak metabolizmus len spomaluje a nauci sa setrit prijatou a vzdanou energiou, co je prave ten nezelany efekt, kedz ubohe stvorenie malo je, aj sportuje, a predsa nechudne...
Inak, metabolizmus sa zrychluje aj dostatocnym prijmom tekutin; cca 3l, a aj mierne nadobudnutie svalov vdaka sportovaniu sa vyznamne podiela na spotrebuvani prijatej energie.

darika

livia
8kg nie je az tak vela,tak si kvoli nim neznic zdravie.Napapaj sa vsetkeho,len s mierou.Tym,ze sportujes,to aj tak vybehas.Ja som tusila,ze ty mas tie vecerne bolesti od hladu,lebo si sa urcite trapila hladovanim.Nestoji to zato.Prilis chude zeny,ktore chcu silou mocou chudnut,su vraj stale zdute a nervozne.Takze-sportu zdar a cokolade tiez!!!

sweet_lolitta

Livia a preco, ked mas hlad, tak sa nenajes normalne? Nie do prasknutia, ale aby si sa zasytila. Ja ked som hladna aj 11stej vecer, zjem chleba, jeden alebo dva, pockam potom hodku a idem spat. A nadvahu nemam.

livia007

dakujem vsetkym za prispevky a rady. mam 28 a kvoli antidepresivam som pribrala za rok 8kg.chvalabohu uz ich pomalicky vysadzam cize moj metabolizmus by sa uz mohol zacat zrychlovat a okrem toho chodim do posilky, na squash, korcululem a snowboardujem a to pravidalne tak snad za chvilocku sa dostanem spat. a co sa tyka tej mojej stravy,chcela somokrem sportu nabehnut na zdravsiu zivotospravu a vidim ze hladovanim to v mojom pripade nepopjde takze budem skusat acidko a spol:-))

somalcan

Suhlasim s Krtekom,treba si spravne nastavit metabolizmus a to tak ze telu doprajeme pravidelny pridel vyvazenej stravy. nejest po piatej? - neuveritelna hlupost. to v praxi znamena ze si naladujeme zaludok co to da a potom hladujeme az do desiatej kym pojdeme spat.jest treba az dokedy svoje telo neulozime na nocny odpocinok. zaklad su male porcie cca kazde tri hodiny. vdaka malym porciam zaludok zmensi podstatne svoj objem a aj vdaka tomu uplne vymizne pocit hladu. vdaka pravidelnemu a castemu prisunu jedla, napr. kazde tri hodky si telo zvykne dostatok energie a prestane si ukladat tukove zasoby z ktorych by ju bol nuteny cerpat v case hladovania.

darika

livia
nepises sice,kolko mas rokov,ale ja mam uz dlho tento problem s mojou mamou.Za kratku dobu pribrala 30kg a to pokracuje.Ona vraj ked je,musi to citit az v krku a az potom sa citi,ze je nasytena.Potom si ide lahnut a ked sa zobudi,tak dobe do vsetkeho,co vidi.Vraj,aby to nevyhodila,tak to radsej zje.Zacinam mat o nu velky strach,pretoze nech jej poviem cokolvek,je si vedoma a slubi,ale...len co nieco zbada,v ten moment to musi do seba hodit.Ona ma aj problem so stitnou zlazou a navyse jej zacali velmi puchnut nohy.Citi hlad,aj ked len v hlave,a musi do seba pchat.
Livia,daj si na seba pozor teraz,kym mas cas,pretoze lahsie sa dava dole 5kg ako 30.To sa potom na to radsej kazdy vykasle.

jajka001_

mrkva kapusta ovocie, z toho ti dobre vytrávi, jasne ze si hladnejsia. daj si jeden rohlik, ryzu, zemiaky, cestoviny - male mnozstvo, a nemusis sa tyrat hladom

oli007

ahoj ak ti možem poradit vela pi to acidko je važne dobry napad,alebo si uvar cestoviny su rozne od ktorých sa nepribera,nezabudaj obed maj vždy teplý,ranajkuj do sitosti a nepribereš,nebudeš potom večer až taka hladná