hambim sa byt pri sexe hore..

aaa21

aj ja som s tym mala problem zo zaciatku..ale tak ked je v tom vasen tak nevnimas .. mozno vam v tom chyba vasen...aby si uplne stratila hlavu a odviazala sa..myslim ze vam chyba vasen to je moj nazor..no a ked sa hanbis byt hore nehanbis sa nahodou urobit mu oral??to len taka otazocka..

hamblivka

presne aj ja ked si vypijem tAK SOM ODVAZNA A JE TO LEPSIE .KED MAM VYPITE SA FAJNOVO UVOLNIM A NEHAMBIM SA:))AJ HORE NIEKEDY VYLEZIEM:)

basa

cele je to o tom ako sa citis ty,musis sa hlavne uvolnit,nemysliet ako pri tom vyzeras...aj mne to dost dlho trvalo kym som si tuto polohu konecne prvy krat vychutnala a potom mi priatel povedal,ze to bolo uplne skvele.

hamblivka 2

hamblivke: ja mam presne podobny problem,mam 20 rokov a chodim s priatelom pol roka.Neviem do kelu,preco sa tolko hambim a este ani sex nebol.Jedine,ked si vypijem tak som odvazna az ho prekvapujem,poradte please nieco?Nechcem sa stat kvoli tomu alkacom:)))

beva

Ahoj Hamblivka! Tak ako tak čítam, čo si tu doteraz popisala, bude pre Teba ťažké dostatočne sa uvoľníť pokiaľ sa Tvoj priateľ správa tak ako píšeš! Tiež som sa bála tejto polohy a poviem Ti asi toľko, že veľkú úlohu tu zohráva podpora partnera a spôsob akým k Tebe a celej tej veci pristupuje. Ten Tvoj Ti to komplikuje ako sa len dá! No nič, k nemu sa vyjadrovať radšej nejdem! Ale ak by som Ti mala poradiť, tak naozaj najdôležitejšie je (ako sa tu už aj písalo), ako je na tom Tvoja psychika! Mala by si sa uvoľniť ako najviac to len ide a príliš nad tým nepremýšľať + tiež som za to zhasnuté svetlo. Zabudni na keci Tvojho drahého, zapoj fantáziu a bud sebavedomá. Pripadne sa s ním porozprávaj a navrhni mu, nech Ti s tým trochu pomože (aspoň Ti priamo ukáže ako to má rád)! Prajem veľa šťastia! ;o)

xyxy

Ak je ohľaduplný, tak by mal brať na vedomie to, že Ti hore nejde.Ja mávam tiež len klasickú polohu.Chápem, že ak ho ľúbiš, chceš mu vyhovieť, ale všetko má svoje hranice. Nenechaj sa stresovať.

hamblivka

no on mi vzdy povie ze sa pri mne nici ze ho bolia kolena ked musi byt vzdy na mne.no priznam sa ze mi mame polohy len on na mne a zo zadu:(ked mne je to trapne byt hore neviem si pomoct:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((a ani neviem ci to viem ,no ci sa viem dobre hybat.ja to nedokazem.

xyxy

Normálna si určite, taký problém majú aj iné ženy. Tak nebuď hore, alebo zhasni.Nie každá sex. aktivita ide každému, a nenechaj si tak hovoriť.Dá sa to naznačiť aj jemnejšie.Ja by som to svojej nikdy nepovedal !!!

hamblivka

xyxy ,nie on nieje on sa hybe dostatocne,len ja nie to si priznam.chodim s nim uz rok a stale sa ho hambim.som normalna?:(