Antikoncepcia bez predpisu

levicaaaaa

datelinka, sorry, ja som si nejak neuvedomila, že to si ty :D :D :D taká som bola mimo z tejto otázky :D :D :D potom ma to trklo, že akú debilinu som ti napísala :D

datelinka

jaaj, levica, to mala byť narážka na to, že to chce bez predpisu :-))) je mi jasné čo chce dievča, ale aj tak vďaka za vysvetlenie :-)))

levicaaaaa

to mám aj ja a ???
to má XY ľudí, ale šak hádam sa nezabiješ kvôli poondiatemu odberu krvi... to mi chceš povedať, že keď si chorá, tak nejdeš ani k lekárovi, lebo čo ak ti bude brať krv???

levicaaaaa

jaj, a chcela si vedieť riziká... no dobre...

tak napríklad, môžeš mať problémy s pečeňou ani o tom nevieš. začneš brať antikoncepciu bez predpisu a lekárskeho vyšetrenia, no spôsobíš si nezvratné zdravotné problémy.
alebo existujú aj choroby, ktoré sa síce vyskytli v rodine, no už aj to je kontraindikácia užívania HAK. ty o tom nebudeš vedieť, začneš užívať HAK bez lekár. vyšetrenia, no a buď umrieš na trombózu, alebo si privodíš rakovinu krčka maternice, alebo tak podobne...

ešte ťa niečo zaujíma???

levicaaaaa

šak sa pochváľ, kto bude kvôli tebe riskovať vyhadzov z práce, kvôli tvojej antikoncepcii... :D

prečo ti robí taký problém ísť ku gynekologovi ????

a na predpis je to preto, lebo je to v záujme tvojho zdravia... šak keby to bolo také neškodné, asi to neni na predpis...

a ja si skôr myslím, že slovenské ženy sú na tom teda lepšie, lebo aspon ich sleduje lekár, keď už berú umelé hormóny...

vypsana_fixa

mam ju odkial mat ...je na predpis jo..ale v niektorich krajinach uz davno nie.co su slovenske zeny ine od tich inych?!