ake su rizika ked zacnem brat antikoncepciu bez krvnych testov ktoru si nasadim ja sama.99%bab co poznam ju beru tak myslim ze je taka neutralna ze by mi nemala uskodit.ale predsa?
Antikoncepcia bez predpisu
presne tak ako píše levica, nenechaj sa zabiť kvôli fóbii. HAK naozaj nie je neškodná.
to si píš že pochopím... ale zabiť sa nedám, len kvôli fóbii :D
no vyhybam sa tomu.ked to ide.smola.asi ty netris takou fobiou al eiba strachom.to nepochopis
datelinka, sorry, ja som si nejak neuvedomila, že to si ty :D :D :D taká som bola mimo z tejto otázky :D :D :D potom ma to trklo, že akú debilinu som ti napísala :D
jaaj, levica, to mala byť narážka na to, že to chce bez predpisu :-))) je mi jasné čo chce dievča, ale aj tak vďaka za vysvetlenie :-)))
to mám aj ja a ???
to má XY ľudí, ale šak hádam sa nezabiješ kvôli poondiatemu odberu krvi... to mi chceš povedať, že keď si chorá, tak nejdeš ani k lekárovi, lebo čo ak ti bude brať krv???
pretoze mam fobiu z odberu krvi.preto.
jaj, a chcela si vedieť riziká... no dobre...
tak napríklad, môžeš mať problémy s pečeňou ani o tom nevieš. začneš brať antikoncepciu bez predpisu a lekárskeho vyšetrenia, no spôsobíš si nezvratné zdravotné problémy.
alebo existujú aj choroby, ktoré sa síce vyskytli v rodine, no už aj to je kontraindikácia užívania HAK. ty o tom nebudeš vedieť, začneš užívať HAK bez lekár. vyšetrenia, no a buď umrieš na trombózu, alebo si privodíš rakovinu krčka maternice, alebo tak podobne...
ešte ťa niečo zaujíma???
šak sa pochváľ, kto bude kvôli tebe riskovať vyhadzov z práce, kvôli tvojej antikoncepcii... :D
prečo ti robí taký problém ísť ku gynekologovi ????
a na predpis je to preto, lebo je to v záujme tvojho zdravia... šak keby to bolo také neškodné, asi to neni na predpis...
a ja si skôr myslím, že slovenské ženy sú na tom teda lepšie, lebo aspon ich sleduje lekár, keď už berú umelé hormóny...
mam ju odkial mat ...je na predpis jo..ale v niektorich krajinach uz davno nie.co su slovenske zeny ine od tich inych?!