ake su rizika ked zacnem brat antikoncepciu bez krvnych testov ktoru si nasadim ja sama.99%bab co poznam ju beru tak myslim ze je taka neutralna ze by mi nemala uskodit.ale predsa?
Antikoncepcia bez predpisu
predam antikoncepcne tbl. Sunya na 3 mesiace - neotvorene v povodnom baleni za 20e (povodna cena 30e). kontakt: j.joyce@centrum.sk
sway suhlasim s tebou, v zahranici ti skontroluju vahu a krvny tlak a hned ti daju antikoncepciu bez problemov. V zahranici to uplne inak funguje ako na Slovensku.
normalne neverim že takúto kravinu baby robia
levicaaa a datelinka vy ste lekarky ? ak tomu tak dobre rozumiete tak rozumiete aj slovu fobia !
to som sa aj ja bála.. teraz chodím každé 3 mesiace na odber krvi kvôli štítnej.. na kontroly... poviem ti nepozeraj sa na to a vydržíš... ohľadom antikoncepcie... nie je to cukrík a brať to môžeš začať... ael ak sa ti budú nežiadúce účinky prejavovať tak ju hned vysaď! Ide o to že lekár ta tou krvou a vyšetrením preverí či môžeš brať.. antikoncepciu pretože môže ti zistiť že máš zlú pečen alebo nejaké zlé výsledky krvi ... a to nemôžeš začať brať antik. to by si si len zhoršila.. takto by ti to zistil a mohla by si sa liečiť.. nejak.. a kontroly sú o tom že ta kontroluje či ti tá antik. neškodí nejak na pečeň... a na maternicu .. takto ťa prešetrí môžeš si byť istá že si zdravá ťa kontroluje aj rakovinu krčka... tak len toľko
antikoncepcia nie sú cukríky- aj s predpisom ti môže spôsobiť problémy zdravotné, ale ked chodíš k lekárovi, tak ich môže odhaliť...
ona je už stejně vypsaná, tak co s ní...
pozri hak bez predpisu je riziko ohrozenia toho najcennejsieho co mas zdravia...ale na co sa nas pytas kraviny ked si rozhodnuta si antiku nasadit aj bez navstevy gynekologa a predpisu...ja by som do takeho hazardu nikdy nesla...