Sexuálny partnery\ky

Príspevok v téme: Sexuálny partnery\ky
Kika:)

Koho vlastne berieme ako sexuálneho partnera? stačí ked sa sním/snou raz vyspíte, a už ho/ju počítate ako sexuálneho partnera/ku ??

Á ešte jedna otázka...
Je podla vás na 17 ročného(takmer 18) primeraný počet sexuálnych partneriek 5?mne sa to zdá trochu vela..nemyslíte?či ?
Dakujem :)

No tak ja neviem, či je so mnou spokojný, niesom zrovna tá skúsená, ale moc ho lúbim, a aby bol štastný urobím pre neho všetko, čo nebude zas ale proti srsti mne..ved tak to má byt nie?:) No nič..táto téma nikomu nepomože, tak už si ju nemusíte všímat :)

Deee

no neviem Kika...na jednej strane na jeho vek je to asi dost, ale mozno uz aspon vie co chce a co hladal a nebude mat potrebu skusat inde kedze si uz co to vyskusal

Áno mám 17 a viem ako to znie, zniem ako neskúsené dievča ktoré prežíva prvú lásku...Ale nieje to tak sklamaná som bola aj ja , sklamala som aj ja a mhonokrát, ale teraz sme sa obaja rozhodli tomu druhému verit, a je to najkrajší vztah ktorý som kedy mala a na to že mám 17 ich zase nebolo až tak málo:)
Ja len že Neviem kolko sexuálnych partnerov, majú moji napr spolužiaci v jeho veku, myslím že o dost menej, je to asi aj tým že je dost pekný, dost prítažlivý tak to myslím ..ale nejde o to že by som týmto pochybovala, len ma to zaujíma..to nič táram blbosti :) každopádne dakujem za všetko :)

0vecka

na to musi prist dievca same a nikdy nevies mozno to vide to mas jak v loterii nikto by nepovedal ze prave ten typek to vyhra :)

isabella

ved ja ta presviedcat nejdem, ale tipujem, ze aj ty mas maximalne sladkych 17 a malo chlapov poznas... ten vztah zavana zlomenym srdcom, ale to je tvoj zivot a kazdy sa uci vo vztahoch kracat sam... len ti prajem aby ta zivot neprefackal tak ako mna, bo to cloveka velmi rychlo nauci, ze sa nikomu verit neda...