Sexuálny partnery\ky

Príspevok v téme: Sexuálny partnery\ky
Kika:)

Koho vlastne berieme ako sexuálneho partnera? stačí ked sa sním/snou raz vyspíte, a už ho/ju počítate ako sexuálneho partnera/ku ??

Á ešte jedna otázka...
Je podla vás na 17 ročného(takmer 18) primeraný počet sexuálnych partneriek 5?mne sa to zdá trochu vela..nemyslíte?či ?
Dakujem :)

Áno možno by som od takého čakala niečo iné, ale to aký je on nedokáže byt snád žadny a neverím že by ma podviedol, plánujeme sa zobrat samozrejme ked budeme starší ..:)
A ružové okuliare? tie som ja ani nikdy nemala, áno možem naivne tvrdit že ja som ho zmenila.. to nehovorím ...Ja mu len verím:)

isabella

samozrejme, medzi sexualnych partnerov ratas aj jednorazovky...
od takeho by som ziadny vazny vztah na tvojom mieste necakala, preplo mu ked mal 16??? ale teraz ma mozno tak o 5 minut viac a taki ludia maju k takemu spravaniu sklony, na tvojom mieste by som si nerobila ziadne nadeje... zloz si ruzove okuliare a pozri sa na to triezvo...

Lebo je pravda že spal len stou sktorou chodil, a to od dost mladého veku, od 15, no a my sme spolu 2 mesiace, ale nepodviedol ma ani si to nemyslím, mi hovoril že to mu proste preplo ked mal tých 16 ,ja len že mne to príde tiež dost:)