jajkafr
dnes ráno mu robili odbery a výtery na stacionári, výsyp sa prejavuje stále, zvýšili mu dávky prednisonu, už takmer nič nejeme len ryžu,vraj má alergiu na potravinu... o tom na akú keď jeme len ryžu a reakcia je naďalej sa nikto nevyjadruje.Skúsila som ju vymeniť za zemiaky ani to nepomohlo.Objednám ho k alergologičke a budem dúfať, že sa to viac nezopakuje a že to čoskoro skončí.Začínam nenávidieť lekárov... Skúsila si niekedy nejaké homeopatiká, alebo alternatívnu medicínu alebo niečo čo by stálo za to skúsiť....
ono ja si myslím , že po tých všetkých liekoch by nebolo odveci dajak telo "vyčistiť" ak rozmýšľam od veci radšej mi to povedz narovinu...Zúfalé ženy robia totiž zúfalé veci, nechcem mu ublížiť.
Moje kvetinky sú pre mňa všetkým a rada by urobila aj niečo iné ako to , že sa budem spolu s ním napchávať varenou ryžou a vodou.
Samozrejme až potom keď skončíme s liečbou.Všetko čo začne by malo mať aj koniec...Však? Myslíš, že to skončí. Lebo ja hej,neviem kedy a ako, ale určite raz niekedy ráno vstaneme a nebude nič ani níznak.
Som ti vďačná, že si sa ozvala, viem, že sú sviatky a všetci trávia čas s rodinou.Ďakujem, ak ťa niečo napadne, napíš mi prosím. Nemám skúsenosti s takýmito vecami...
MIMOCHODOM...ak sú pri teplote studené ruky a nohy...zábal, sprcha sa nesmie, pre nebezpečenstvo vzniku kŕčov. Syn ich sak dostal keď mal dva roky.Ale to je už iný príbeh...