Rada by som si vypocula par nazorov.
S priatelom chodim 2 roky. Raz za cas pride k nemu jeho byvala na navstevu. Niekedy ide on za inou kamaratkou a idu spolu na kavu.
Hrozne na to ziarlim a nevidim v tom logiku, ked sa stretava s byvalimi!
Nepoznam nikoho,kto by toto robil ked ma svojho partnera.
Prosim je to normalne alebo nie????
Dakujem za nazory,,,
Mam dovod ziarlit? Je to normalne?
neverila by som mu.... chodte vsetci traja spolu niekam.. a uvidis ci sa bude vykrucat....ak je ozaj len s nou kamarat a ona s nim nema ziadne ine umysly, isto nebudu mat s tym problem :-))... podla jeho a jej reakcie by som potom vyvodila zaver :)))
Aj ja chodim so svojimi byvalymi na kavu. Jeden je spoluziak zo strednej a druhy z vysokej. Boli to len kratke dvojmesacne vztahy a ostali sme kamarati. Pozna sa s nimi aj moj terajsi priatel a nevidi v tom problem. Tomu zo strednej dokonca terajsi povedal ze so mnou chodi. No je to tym, ze to boli len take znamosti a nic vazne. Moj priatel by urcite nesiel z byvalou na kavu, lebo sa nerozisli dobre.
Keby to urobila moja priatelka mne... tak ziarlim jak "guta" :D asi by som ju ani nepustil...
je to vec dovery. Ako velmi mu doverujes? aky je typ muza? nejaky suknickar alebo taky slusny tichy?
ked sa ho rozhodnes spehovat a on to zisti asi to nedopadne dobre ale mne by to nedalo spat...
je normal, keď občas zájde so svojou známou na cafe.
ale nechápem prečo so svojou bývalou...