Dobry den pred par minutami sme sa znovu strasne pohadali s mamou.Mam 20 rkov byvam s rodicmi-obaja su na invalidnom dochodku (mama robi,otec brigadnicky robi)priatelom a dvoma psami.Rodicia sa hadaju odkedy si pamatam,dokonca sa aj rozviedli ale v Rusku takze tu to nie je pravoplatne(samozrejme vacsinou koli mne)donedavna som si myslela ze na vine hadok je otec-moja prva spomienka je ako mamu mlatil a cele detstvo nas vymykal z bytu vsetko rozbijal krical.. ale par rokov asi od mojich 16tich mam problemy s mamou aj ja..za vsetko ma buzeruje nadava mi posiela ma robit (studujem a chcela by som ist na vysoku skolu) co by mi casovo moc nevychadzalo ale snazim sa ked je moznost aspon nieco zarobit aby som mala aspon pre seba peniaze aby som nemusela od nej pytat,neustale mi nadava do pic vyjebankin ze som horsia nez kurvy vyhadzuje ma z domu a nepaci sa jej comu sa chcem venovat v zivote-hudbe podla nej je to vec ktoru clovek nepotrebuje k zivotu v podstate je to tak ale mna to bavi a len tomu sa chcem venovat nemozem sa doma zasmiat pustit si hudbu lebo sa zabavam na co nemam pravo kedze ona tazko robi a musi ma zivit priatel tiez studuje ale popri tomu robi a na toho tiez strasne nadava ale nie jemu osobne ale mne to hovori vadi jej ze je romovec ze tiez to nemali v rodine idealne ale narozdiel od mojich rodicov jeho rodicia spolu neziju vycita nmi ze to so mnou nemysli vazne lebo keby myslel tak si ma zoberie za zenu-a my zatial nepotrebujeme mat papier na to aby sme sa mali radi a mysleli to s nasim vztahom vazne a chceme spolu ostat..pred rokom sa priatel na natlak svojho otca so mnou rozisiel a matka sa mi vtedy rozhodla kupit maleho psika pod zamienkou aby sme sa uz k sebe s priatelom nevratili..samozrejme vratili a terorizovala ma,ze da psa prec ze som obycajna klamarka a neviem co proste zijem v ustavicnej buzeracii neklude pokial nie je po jej tak je doma peklo..predvcerom sme s priatelom kupili malemu nasmu havinovi kamaratku lebo je sam a strasne je na nom vidiet ze potrebuje seberovnu spolocnost a rodicia vedeli ze uz dlhsie rozmyslam o kupe dalsieho psika-vzhladom na to ze ta rasa ma v dospelosti do 3kg da sa to zvladnut a rodicov resp.mamu s tym absolutne nechcem zatazovat..no ale strasna hadka sa spustila doma matka chce odist z domu strasne mi nadava dava mi na vyber ci ona alebo pes to male jej nic nespravilo je v mojej izbe ja po psoch vsetko upratujem ja ich financujem a za to mi este vynada a to je len vrchol ladovca co sa doma odohrava..neviem co mam robit psychicky som uz na tom dost zle mam dlhsiu dobu neznesitelne migreny nocne mory mam strach chodit domov vyjst z izby rozpravat sa s nou a nedajboze ju o nieco poprosit..predvcerom nam vyhadzala vsetky nase veci na chodbu nech ideme prec ona nas trpiet nebude vcera aj dnes od rana zacala kricat otec do toho moc nezasahuje on je strasny sebec a vie ze si ju nemoze postvat priatel sa do toho boji angazovat cize som na vsetko sama a naozaj nevladzem..vcera uz ani neviem ako som zacala sebe ublizovat bit sa pastami a som si nechtami spravila ranu na nohe uz z nervov nemam kam ist a neviem najst riesenie domacich problemov a naozaj sa nemam na koho obratit a na psychologa nemam financne prostriedky..prosim poradte mi ak viete niekto lebo som uz zo vsetkeho zufala a dlho takto nedokazem byt..
Psychicke tyranie zo strany matky
tvoja mama musi mat tiez toho dost. starat sa o teba, divat sa ako zijes s tym chalanom, jeden pes, druhy pes...byvas u nej, tak by si mala brat na nu ohlad. alebo sa odstahuj. myslis ze ako jej je ked tam mas priatela? pre nu je to cudzi clovek ktory navyse kazi jej dceru.
tvoj priatel zije s tebou u tvojej mamy?
ja ti poradim len jedno.odist z domu....skuste si s frajerom najst nieco lacne nekde,nemusi to byt zatial luxus..a mate po probleme..nebude ti zivot nicim prepnuta matka..
Chodim zatial hravat tak ze mozem prispiet niecim aj mame ale neni to podla mojich predstav..a v lete idem do zahranicia zarobit nejake peniaze..ked budem na vyske viem ze bude dobre ale momentalne vychodisko nevidim a je to teror a sibe mi uz z nej dost..
ty nepracujes a pises, ze psika financujes.to si ako moja sestra, zarobila si na zradlo pre psa, ale ju zivili rodicia.
no kazdopadne je tvoja mama na hlavu.aby vlastnemu dietatu nadavala a este tak hnusne.mala by si prehodnotit svoj zivot.nechapem o com sa chces radit.uz teraz ti zacina sibat z toho zivota.ked budes na vysokej mozes si kludne zarabat v zahranici.ako moj brat.a zarobil dost.na cely rok mu stacilo.tak sa nevyhovaraj a ked sa ti nepaci, chod robit.