TAM DOLE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Príspevok v téme: TAM DOLE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
laura 13

Ahojte všedci! Chcem sa s vani poradiť, mám taký problém že po narodení bába a je tomu už 3 rok mám depresívny stav. Mám 28 rokov a 2 až 3 krát do dňa som v sprche lebo mi vadí zápach z rodidiel. Nech sa umyjem ako chcem aj tak sa mi zdá že moja ..... zapácha a neviem si poradiť. Som čistotná a dávam si na sebe záležať ale hambím sa pred mojím manželom o ten zápach pri sexe. Poradte mi ako sa ho zbaviť. Teraz čakáme druhé bábo a je to ešte horšie lebo mám aj tehotenský výtok. ĎAKUJRM.

žubrienka

vdaka, je to presne taky vytok...normal konzistencia,nezapacha a nesvrby. nie je to neprijemne pre partnera? odraza ma to,hoci som uz pocula, ze je to normal.fyziologicky,predsa len mi vadi!
:(( ten gel si kupim. detske mydlo tiez.

132456

zubrienka vytok ktory ta nesvrbi, nie je zvlastne sfarbeny, nema nejaky zly zapach, nema zvlastnu (napr. tvarohovitu) konzistenciu NIE JE skodlivy, je prirodzeny, niektora ho ma ina nie... ja ho mam tiez.... skusim ti este najst clanok, ale uz musim padat prec :)

132456

o mydlach neviem... mozno su take.... ja som pouzivala len ten lactacid v gelovej forme....

ja vacsinou nepouzivam nic, len cistu vodu,,, popripade detske myddlo, ale tak aby mi nevoslo dovnutra...

a neni zac... ked mozem, pomozem :) a uz utekam prec :)

žubrienka

aj ten vytok priesvitny mavam,tak uz budem vediet,preco.on ma byt pocas celych tych 8-10 dni?
ja mavam aj iny,uz som sa liecila atb,ale vratil sa. casto uzivam atb na rozne choroby,som taka chorlavejsia,tak preto sa mi asi vracia. :((

žubrienka

lactacid? a nebyvaju aj mydla toho druhu? maju to v drogerke? nie iba v lekarni?
inak,123456,vdaka za rady,si zlata!

123456

mydla nie!!! a ked tak len nejake detske.... su na to urcene gely na intimnu hygienu... lactacid a podobne... z drogerky... a este nieco... minule som citala debatu o zenskej hygiene... niektore baby maju caste vytoky a zapaly preto, ze si vymyvaju aj posvu (dierku) zvnutra.... to nie!!!... umyvaju sa len vonkajsie pohlavne organy... ziadne vyplachy!!!! ani cistou vodou.... posva ma svoju specificku mikrofloru a je samocistiaca.... mydlo ju len drazdi a sposobuje infekcie... takze umyvat len zvonku!!!! = male pysky velke pysky klitoris a vonkajsi vchod do posvy... dalej nie!!!!

raz ra zyzden dva sa moze pouzit taky gel... tantum rosa alebo tak nejak sa vola... ten sa dava dovnutra do posvy... ale pri dobrej hygiene (umyvanie 2x do dna) to nie je potrebne...
mozno ich pouzit preventivne po navsteve plavarne...

žubrienka

poznate nejake mydla,co su dobre? ja sa v tom nevyznam a lekarnicka mi sucho povedala,ze nech poviem nazov..neochota??..tak som odisla.