Ahojte všedci! Chcem sa s vani poradiť, mám taký problém že po narodení bába a je tomu už 3 rok mám depresívny stav. Mám 28 rokov a 2 až 3 krát do dňa som v sprche lebo mi vadí zápach z rodidiel. Nech sa umyjem ako chcem aj tak sa mi zdá že moja ..... zapácha a neviem si poradiť. Som čistotná a dávam si na sebe záležať ale hambím sa pred mojím manželom o ten zápach pri sexe. Poradte mi ako sa ho zbaviť. Teraz čakáme druhé bábo a je to ešte horšie lebo mám aj tehotenský výtok. ĎAKUJRM.
TAM DOLE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ahoj, ďakujem za odpovede. Viete, neni to také hrozné. Ak manžela chytí behom dňa chuť tak mu stále odpoviem že niesom osprchovaná a tým to hasne. Nedokážem mať sex bez sprchy pred. Stále keď mu to poviem tak mi odpovie že mu nesmrdím a že ak by áno tak so mnou už nežije. Je to asi fakt v mojej hlave, že? Pááá
Ahoj... ja len, že také veci sa stávajú aj pri veľmi častom používaní mydiel s vysokým PH. Najlepšie je používať mydlá na intímnu hygienu z lekárne, a neumývať sa donemoty... a samozrejme, utekaj k MUDr.
Može to len Tvoj subjektívny pocit, ale pre istotu sa daj vyšetriť, či nejde o nejaký zápal alebo plesne.
a inac.... pise sa vsetci :)
pises, ze si tehotna... mala by si vediet, ze pocas tehotenstva su zeny citlivejsie na chute a pachy... tak mozno preto tvoja precitlivelost... pokial nie je nijaky zdravotny/telesny dovod toho vytoku, tak potom je to jedine tvoj psychicky problem a mozno az obsedantna potreba sa umyvat (sice 3x za den to neni vela).... zajdi na gyndu nech ta dr. vysetri, ci ten vytok ni je prejavom ochorenia...
a este nieco... dal ti niekto najavo (manzel), ze mu vadi nejaky zapach alebo je to len cisto tvoj subjektivny pocit?