Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problém - obezita

Príspevok v téme: Problém - obezita
Andrejočka

Ahojte, ak sa tu nájde niekto, kto chce schudnúť viac kíl, napr. ja by som potrebovala schudnúť min. 35 kg. Mohli by sme sa podporovať, vymienať si rady a nápady a chváliť sa úspechmi. My asi musíme postupovať inak, ako pri nepatrnej nadváhe, verím tomu, že sa to podariť môže. :-)

luciferka

miska31, lenze ak chces schudnut, ak treba cvicit, mne v minulosti strasne pomohlo cvicenie, a myslim ze aj vdaka tomu, ze som pravidelne cvicila, nemam taku typicky strasnu tucnu postavu, mam vela kil, ale ked sa porovnam s inymi tolko kilovymi, tak tak nevyzeram ani zdaleka......, takze je to o cviceni......, ja teraz na to ani nemam cas ani sily......., ale strava v pohode, ako som uz pisala :D

miska31

Ahojte baby,ako vam to ide??Ja tiez necvicim ale teraz mam taku pracu je tam dost pohybu a este pri mojej zabudlivosti sa nachodim dost vela dokola.

luciferka

andrejocka, tak ta motivacia je super :D, ja som sa zase dohodla s priatelom, ze ked sa mi podari schudnut do leta aspon 15 kil, tak si pojdeme dat spravit pekne foto k fotografovi, kedze sa neznasame fotit, nemame ziadne fotky, tak sa na to strasne tesim, bdueme mat pamiatku :D......., ja tiez necvicim, ja by som chcela skor ist niekam kde mi aj poradia co mam cvicit, radsej si to priplatim, ale chcem chudnut spravne, len sa bojim, a hanbim.....tak hadam naberiem odvahu konecne......ale jest sa mi celkom dari inak, len sa mi zda, ze jem strasne malokrat za den, niekedy 2 alebo 3, nechuti mi akosi, a to ma troska hneva....,ale vcera mi volala mamina, ze dnes a zajtra je vhodny den na vycistenie organizmu, takze dnes budem vela pit , hlavne zihlavovy caj, velmi lahke jedla a tak....., tak skus aj ty, aby si sa citila este lepsie :D

dika

neskusala si ganodermu? spirulinu? pri obezite sa s tymito vecickami dosahuju vynikajuce vysledky, su to cisto prirodne produkty, spirulina je dokonca aj v ovsenej kasi, upravujem metabolizmus.. odskusali sme a nedam na to dopustit.. u nas to nie je nejake rozsirene, ale vychodne kultury taketo vecicky uz dlho pouzivaju aj na liecenie najroznejsich chorob. ak by ta to zaujimalo, ozvi sa mi na 0903 83 17 03

Andrejočka

Ahojte, tak mne sa zatial asi darí, aj ked som sa rozhodla, že vážiť sa budem tak raz za mesiac max. ja viem, že je to asi aj o psychike, ale cítim sa už lepšie, len sa stále neviem dokopať k tomu cvičeniu. a pritom aj čas by som mala, mám aj vela DVD cvičiacich len chuť ma zatial nejako obchádza. :-( ale urobila som si taký zoznam odmien, čo si kúpim ked schudnem 5 kíl, 10 kíl a tak. taká motivácia. v lete idem na jednu svadbu, už som si našla aj krásne šaty na nu, len sa do nich ešte nezmestím, je to č. 44, takže veľká výzva, no uvidíme.

miska31

Slonica vies ani ja to nedodrziavam obcas mam take dni ze to dodrzaivam ale je ich malo ale musim sa to naucit,lebo fakt to pomaha.
Puco vies asi zmenit stravu,mas malo rokov viac sa hybat venovvat sa sportu a večeru mat myslim dve alebo az tri hodiny pred spankom.

luciferka

Ahojte, tak mne to ide zatial celkom fajn, ziadna vyrazna zmena sic e nie je, ale to ani neocakavam po tyzdni, akurat sa citim lepsie, rano ranajkujem pecivo celozrnne, desiata, obed normalny, snazim sa jest nemastne, menej sladkeho, olovrant mavam ovocie, zatial som nepresedlala na zeleninu, nejako mi to nie je pochuti, a vecera mala porcia, vacsinou bielkoviny......, pohyb mam len v robote zatial, kedze ked stojim 10 hodin tak ma bolia nohy, a pridem domov zlamana....., vecerneho vyjedania som sa zatial vzdy zdrzala.....
tie ranajky rano su fakt dobre, ja mam stastie ze mi ich priatel zatial vzdy pripravil, ked si robil kavu, ja si dam vzdy este zatym caj, a som taka plna, ze mi staci nieco male na desiatu, a obed co som predtym zjedla v pohode, teraz nedojem,...., a dalsie na co si zvykam, je nechat to co uz nevladzem na taniery, to som nikdy nevedela, vadilo mi ked tam nieco ostalo.....tak sa drzte, ja sa zase ozvem......