rano neviem jest a nechutenstvo

Príspevok v téme: rano neviem jest a nechutenstvo
dvojnohy

Dobry den uz rok mam tieto problemy bol som na endoskopii 2 krat nasli mi nejake hlieny v zaludku + stiahnuty zaludok, maly vredik a reflux (teraz neviem ci do pazeraka alebo z dvanastnika do zaludka mozno aj obe) ..

1. moj problem je ze neviem si navyknut rano jest proste skusam uz asi 4. tyzden a jem stale rovnako .. mozem iba ovocie a vlocky a to jem asi pol hodiny .. mlieko nemozem vobec proste ma zacne velmi napinat ale po takych 2 hodinkach po prebudeni mozem..

2. problem je ze mam cely cas nejake nechutenstvo .. bezproblemov zjem co mi chuti ale kazdy ma nejake jedla co mu nechutia ja mam tiez a tieto mam problem do seba dostat.. napr. na taku smazenu slaninu sa nemozem ani pozriet alebo mastne maso ale zemiake namacane v omacke .. inac po akychto tazsich jedlach aj citim ze mi je tazko.. a to podotykam ze taketo problemy som nemal

3. Jem male porcie.. proste nezjem celu porciu .. niesu velmi velke ale aj tak vacsinou uz v polovicke citim ze mam dost .. aj som roztahoval zaludok tekutinami aj som sa snazil jest stale viac a viac ale stalo je to rovnake..

4. Mam take cudne pocity na zaludku .. neviem to opisat nieje to bolest ale take akokeby som som mal stres a stiahnuty zaludok aj ked stres vobec nemam ..

Diky moc, verim ze sa tym uz niekto stretol a vie mi poradit dakujem a inac bral som uz veeeela liekov napr. (ganaton , helicid, pangrol, quamatel, lieky na alergiu..) najviac mi asi pomahalo pangrol ale to tiez len na chvilu .. a tiez som bral aj Betain Hcl a nic moc stale.. Dakujem.. dufam ze mi niekto poradi

Mariomajko

Natur ma pravdu. Ja som az donedávna nemohol poriadne raňajkovať. Síce este stale mam ten problem,ale riešim ho tym,ze si urobím vajíčka so slaninkou,a k tomu len jeden rohlik. Je to kvoli psychickým problémom,ked Ti stale v hlave behajú myšlienky,kvoli ktorým sa trápiš. U mna išlo o lásku,tak možno aj toto bude Tvoj problem. Veľa zdravia Ti prajem.

dvojnohy

to som presne aj urobil.. vsetky testy robili na novo a nic.. inac aj teraz kazdy den mi vyskakuju vyrazky ("jebaky" -co treba tlacit) okolo ust.. cital som ze to ma nieco so zaludkom..

diky

fenix

reflux je stav,ked sa nezatvori zaklopka na pazeraku,kyselina alebo pocit navratu stravy je iba dosledok
co ja viem iba lieky pomahaju a napriklad ak si obezny treba schudnut a nedvihat tazke veci a podobne
my to tu nevyriesime preto ti 3.krat odporucmi ineho lekara s tym,ze mu nepovies ze uz si bol,aby si uzaver urobil sam na zaklade vysetreni a nie precitat si zaver kolegu

dvojnohy

ano viem, navrat nechcenej stavy zo zaludka do pazeraka (alebo v horsom pripade z dvanastnika do zaludka) ...preco sa pytas??

dvojnohy

praveze lekar nevie co mi je.. vazne sa s tym nikto nestretol?? alebo ked uz tak ako liecit reflux ked uz ani lieky nepomahaju

natur

zn. dvojnohý
Stres a trápenie môze byt tiez prícinou rôznych ochorení. Ak si taký, ako píses,
nepomôze Ti chodit po lekároch. Z praxe poznám klienta - stredoskolácku, ktorú
od urcitej doby bolela hlava. Pochodila
vysetrenia - EEG, magnetická rezonancia a nic jej nezistili. Aj tlak bol stále v poriadku. Pocas stúdia totiz v triede mali skupinku dievcat, ktorá (ako neskôr vysetrila triedna prof.) sikanovala jednu spoluziacku. Mama spoluziacky tento problém nahlásila
triednej prof. a zacal sa kolotoc setrení a vypocúvania. Tento stav v triede trval celé 4 roky. Skola to ututlala a zivot ide dalej. Dievca sa kvôli tomu trápilo, lebo sa bálo tej skupiny spoluziacok, ktoré si vedeli rýchlo nájst svoju obet. Po skoncení
strednej skoly bolesti hlavy sa stratili.
V Tvojom prípade to skôr bude strach.
Strach z toho, co príde, co bude a pod.
Vyhod z hlavy myslienky tohto druhu,
Tvoje podvedomie Ti vzdy prinesie riesenie a ked más pochybnosti, v duchu
si stále povedz, ze to bude OK a vsetko
dopadne dobre. Myslí viac pozitívne a zahánaj negatívne myslienky. To chce akýsi tréning. Zozen si knihu od Dr.
Josepha Murphyho - Moc násho podvedomia
a tá Ti velmi pomôze odstránit strach.
Ozvi sa na email amotyckova@gmail.com
poradím Ti dalej.