Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

rano neviem jest a nechutenstvo

Príspevok v téme: rano neviem jest a nechutenstvo
dvojnohy

Dobry den uz rok mam tieto problemy bol som na endoskopii 2 krat nasli mi nejake hlieny v zaludku + stiahnuty zaludok, maly vredik a reflux (teraz neviem ci do pazeraka alebo z dvanastnika do zaludka mozno aj obe) ..

1. moj problem je ze neviem si navyknut rano jest proste skusam uz asi 4. tyzden a jem stale rovnako .. mozem iba ovocie a vlocky a to jem asi pol hodiny .. mlieko nemozem vobec proste ma zacne velmi napinat ale po takych 2 hodinkach po prebudeni mozem..

2. problem je ze mam cely cas nejake nechutenstvo .. bezproblemov zjem co mi chuti ale kazdy ma nejake jedla co mu nechutia ja mam tiez a tieto mam problem do seba dostat.. napr. na taku smazenu slaninu sa nemozem ani pozriet alebo mastne maso ale zemiake namacane v omacke .. inac po akychto tazsich jedlach aj citim ze mi je tazko.. a to podotykam ze taketo problemy som nemal

3. Jem male porcie.. proste nezjem celu porciu .. niesu velmi velke ale aj tak vacsinou uz v polovicke citim ze mam dost .. aj som roztahoval zaludok tekutinami aj som sa snazil jest stale viac a viac ale stalo je to rovnake..

4. Mam take cudne pocity na zaludku .. neviem to opisat nieje to bolest ale take akokeby som som mal stres a stiahnuty zaludok aj ked stres vobec nemam ..

Diky moc, verim ze sa tym uz niekto stretol a vie mi poradit dakujem a inac bral som uz veeeela liekov napr. (ganaton , helicid, pangrol, quamatel, lieky na alergiu..) najviac mi asi pomahalo pangrol ale to tiez len na chvilu .. a tiez som bral aj Betain Hcl a nic moc stale.. Dakujem.. dufam ze mi niekto poradi

Denz

ani ja neranajkujem uz 20 rokov a som tu a ziadny problem.....
kazdy organizmus je iny.....niekto to potrebuje,niekto nie.