S priateľkou sme spolu skoro rok. Ja mám 18 ona 17. Ona panna ja panic. Som ju pred časom robil rukou a keď sme skončili povedala že sa jej to nepáčilo. Ale počas toho ma veľmi vášnivo bozkávala,vzdychala a tiež ma obchytávala a bola aj dosť vlhká. Tak to si skôr myslím že ju to malo uspokojovať. Na otázku prečo sa jej to nepáčilo povedala ,že proste máme dosť času a nepáčilo sa jej to.To bolo všetko. Čo si myslíte o tom?
Neviem čo si o nej myslieť
Heinz ty si spet?:) som ta tu dlho nevidela:) Á ten posledný ti napísal celkom dobre, ale fakt je to od nejat aké blbé no :) Možno ked počkáš ešte taký mesiac, ved ja neviem, asi vieš a vidíš na nej či sa jej to páči, tak jej povedz že budete robit len to čo chce ona, a skús ju niáko navnadit aby to chcela aj ona:) ja neviem , držím ti moc palce:)
Tvoja priatelka je uplne normalna. Uvedomuje si, ze zacina sexualne zit a to ju desi. Zaciatky v sexe su pre dievcata vacsinou tazsie ako pre chlapcov, maju strach, vycitky z toho, ze robia nieco "zakazane". Je to velky krok, ktory nejde vziat spat. Paci sa mi, ze aj ked to celkom nechapes, neodsudzujes ju. Ma ta velmi rada, to je zjavne. Bud trpezlivy a dockas sa... bude to o to krajsie a vzacnejsie.... mozno je to pre mnohych prezitok, ale zeny treba dobyjat :)
som jej písal že ma dráždi a normálne som jej aj povedal, že bývam dosť nadržaný s toho a povedala že teda sa mám doma odreagovať.
A 2 roky sa ani nebozkávať a mať dievča? Veľmi ju mám rád ale nevydržal by som to. Podviesť ju nechcem to by som sa radšej rozišiel
Alebo sa s ňom nebozkávaj. Ako dôvod udaj že ťa to dráždi a radšej počkáš (1-2roky) aby to bolo ¨se vším všudy¨ a ty nebol zbytočne nadržaný....
Toto my pripada tak akoby sa s tebou zahravala - bozkava sa s tebou tak intenzivne az to vyzera ako predohra a potom to necha tak o.O ?
Je si vobec vedoma ze ta tym drazdi ? Mal by si jej to neako vysvetlit.
rozprávali síce nie úplne tú debatu ukončili ale jedine čo povedala, že ešte nie je čas
Rozprával si sa snou ?
Prečo nechce? to že je ešte čas nieje dovod, to je výhovorka, nech ti povie dovod prečo nechce. možno má zábrany, hambí sa, alebo sa bojí ..zisti čo je za tým a vyriešte to spolu :)
To je to či vydržím.Mám ju veľmi rád a vážim si ju vo veľa smeroch.Ale 2 roky? to budem mať 20. Som sa jej aj na to pýtal kedy je podľa ne správna doba aspoň na tie dotyky odpovedala že nevie.
Ja robím to isté čo ty, ak niekto nie čo nechce nenútim ho.necítil by som sa dobre pri tom.
A príde mi to divné to máš tiež pravdu. Ja veľmi po nej túžim, a keď viem že nesmiem je to skľučujúce.
Čo sa týka nášho vzťahu ja sa jej snažím už ten rok dokázať ako ju mám rád a robím všetko preto aby som jej to dokázal. Pre ňu je toto prvý dlhodobý vzťah, a preto, že sa aj hanbí o tom rozprávať. Pre mňa je to do istej miery tiež po prvý krát. Čo sa týka jej nálad niekedy mám pocit, že by aj chcela, len ak aj ja niečo spravím tak sa ona urobí a viac potom nechce,a vo všeobecnosti hovorí že nič také nechce. Bozkáva ma veľmi vášnivo niekedy a napadlo ma že možno sa bojí toho že ak by čosi viac bolo že ona bude tá čo to nevydrží a dôjde k sexu.Neviem. Ale tak rozvášnené dievča ako ona som ešte nevidel.Podotýkam nie stále ale sú pomerne často také chvíle. Pri bozkávaní a dotýkaní sa jej napr. pŕs akoby sa spravila a potom všetko odmietala. Neviem moje názory čo ma teraz napadli.
Mozno jednoducho nato este nie je pripravena, predsa len ma 17 - zeny vsetko prezivaju emocionalne, najma sex a sexualne hratky.
Moze ta trebarz i lubit nadovsetko - ak nie je emocionalne pripravena na sex, tak proste nebude.
Na druhej strane, zeny obycajne dozrievaju rychlo takze podla mna tak 1-2 roky a bude ten sex a vsetko s nim spojene chciet rovnako ako ty. Otazka ale je - mas ju natolko rad ze s nou dovtedy vydrzis ?