S priateľkou sme spolu skoro rok. Ja mám 18 ona 17. Ona panna ja panic. Som ju pred časom robil rukou a keď sme skončili povedala že sa jej to nepáčilo. Ale počas toho ma veľmi vášnivo bozkávala,vzdychala a tiež ma obchytávala a bola aj dosť vlhká. Tak to si skôr myslím že ju to malo uspokojovať. Na otázku prečo sa jej to nepáčilo povedala ,že proste máme dosť času a nepáčilo sa jej to.To bolo všetko. Čo si myslíte o tom?
Neviem čo si o nej myslieť
jaj tak... no neviem co je to petting , aspon som sa naucil nieco nove :))
tazko povedat... co robit, ale vo vseobecnosti sa aspon ja riadim tym ze pokial niekto nechce co chcem ja, tak to/ju do toho nenutim, lebo to len pokazi vsetko. Da sa to aplikovat do vsetkeho, kazdodeneho zivota, pokial so mnou niekto nechce hrat tennis, poerat film, co narobim.
mozes na nu tlacit, ale tym riskujes viac nez mozes ziskat
alebo mozes pockat, ale potom zase sa citis divne (?)
Skus sa vzit do jej koze, nieco este nechces, ale bol by si relativne nuteny do toho ist, neni to prijemny pocit.
tazko povedat ci sa jej to pacilo alebo nie :/ to moze vediet asi len ona
ale vseobecne "kedy zacat" zalezi na priliz priliz priliz vela variabilnych..
len tak co ma narychlo napada:
- tvoj postoj vseobecne
- jej postoj vseobecne
- minulost, skusenosti, prostredie
- dlzka vztahu
- rychlost akou sa vztah vyvija
- niekedy aj sikovnost a strategia ako na to ide(s)
- naladovost (moze byt al dlhodoba, napriklad mesiace, ale aj kratodoba ako hodiny)
.. ale nie som vobec vzdelany v tomto smere, cize ber ma s rezervou, len moj nazor :)
Ja ju mám aj rád.O to je to zložitejšie...A ja som od nej nechcel sex som jej povedal, že na to máme čas ešte myslím ak chce, ale len dotyky myslím že sa to volá petting. Ona chce len bozkávať sa.
Tak 18 rokov, to je este nic moc ;)
A osobne, pokial takto naliehas, myslim si ze ma aj pravdu ;)
Neber to zle, ale tak ak ti povie ze nechce, tak proste nechce, nejaka ta tolerancia tam predsa musi byt. A ma len 17, bude mat 18, je to este relativne dieta, ak chces priatelku len na sex, zaplat si.
Ale ja naozaj neviem čo si predstavuje pod pojmom máme ešte dosť času. zachvíľu obaja máme 18,sme spolu rok, a máme sa radi. Aspoň ja ju určite a myslím že aj ona mňa...Tak ja neviem že prečo čas
Ona tvrdila že sa jej to nepáčilo v tom zmysle, že je to priskoro...A nemyslím že to hrala. Za ten rok ju poznám ako tak už. Mne nejde do hlavy prečo to nechce,myslí si že je priskoro a popri tom sa jej to možno i páčilo
tak to asi len hrala ze ju vzrusujes, take zeni su 80 percent, tak to asi pre nu fakt nic moc nebolo, ale casom sa snad zlepsis.drzim palce ti