Dobry den, po Vianociach mam nejake mensie zdravotne tazkosti s travenim- plynatost atd a docital som sa vela o detoxikacii organizmu a taktiez o aktivovanom rastlinnom uhlí. Otazka znie, kolko by mala trvat detoxikacia- hladovka :D, docital som sa, ze 3 dni a mal by som pit len cistu vodu a rozmyslal som, ze to skombinujem aj s tym uhlím, ale neviem kedy by som ho mal uzivat, ci pred, alebo pocas tej 3dnovej hladovky :D, dakujem.
Detoxikacia organizmu a rastlinne uhlie
na upravu travenia odporucam Regulatpro® Bio, mne velmi pomaha precistit, pretravit zaludok
odporucam ZeoForce™ Zeolitový íl, mne sa upravilo travenie
Stvoly majú horkú chuť, keď si zvykneš, budú ti veľmi chutiť.
Listy sa dajú použiť mladé surové alebo na špenát, ale po tepelnej úprave môžu zhorknúť. Aby si tomu zabránila použi sojovú pastu miso na osolenie, tá zabráni zhorknutiu špenátu. Pochúťka - môžeš ochutiť cesnakom, alebo zázvorovou šťavou a podobne.
aj ja som vyskusala colonix a nie nejake pupavy zut ved to musi byt hnus colonix ti v crevach je to vlastne nieco ako zelatinova krupica ktora ti v crevach napuchne a tym ich precistuje. precistuje steny criev a nie pupava.
janečka - na detox je vhodné požuť denne stvoly z kvitnúcej púpavy 7-10 ks v závislosti na veľkosti.Nie je to príjemná chuť,ale dá sa zvyknúť,mne tá chuť pripomína endíviu.Kúru robím počas kvitnutia púpavy, cca 2 týždne.Blahodarne pôsobí na pečeň a na vylučovanie žlče.
Po prekonaní počiatočného odporu sa to zvládne.
dnes som sa ráno ako som bola v potravinách stretla s jednou pani z dediny a ona vravela, že sa každý rok perfektne prečistí tým, že si požuje púpavové listy :D a robí z nich aj normálne omáčku :D no neviem
Ahojte ja sa teraz detoxikujem u jednej terapeuticky v Zlatych Moravciach. Zacal som v novembri a veru mi to pomaha. Maval som bolesti v celustiach. Nemohol som poriadne otvarat usta. Zevraj to bol virus paradentozy. Do dvoch mesiacoch ma ztoho dostala. checknite jej webku....
neodporucam ti robit detoxikaciu v domacich podmienkach. pred par dnami tu bol velky clanok o detoxikacii. bol na prvej strane, uz ho vyhodili. ale da sa najst, ked si do vyhladavacieho okienka vlavo hore das heslo detoxikacia. tak sa ti ten clanok ukaze. radim ti, aby si si ho precital este predtym, ako zacnes nieco skusat. aby si na to nedoplatil. je tam dost vela udajov o tom. a na ten hydrocolon bol moj brat tu v blave
a akurat mal strasne bolesti potom v noci az musel ist na pohotovost. neviem, ja by som to neskusal. podla mna je to biznis.
ja nemam skusenosti s rastlinnym uhlim ja ho poznam ako liek velmi stary este ako dieta som ho musel uzivat ako ocistu organizmu si ho neviem predstavit dnes su uz vyvinute nove pripravky a musim napisat rozmyslal som ze vela krat kritizujeme lieky berieme to ako biznis ale su nove lieky ktore naozaj nam pomahaju a zivot cloveka sa predlzuje co sa tyka detoxikacie je potrebna pretoze do svojho organizmu behom svojho zivota potravou vnesieme vela latok ktore nam veru dobre nespravia vsetko zle sa deje v crevach ja som vyskusal colonix spravil mi dobre citim sa zdravsie som viac fit vyskusajte aj vy da sa zohnat na stranke dr natura.