KOLENO

mjanik

každý triezvo uvažujúci človek príde na to,že tá akupunktúra je asi skoro na všetko dobrá,prečo na na choroby, ktoré vy chcete má učinkovať a na ktoré nechcete ,aby neučinkovala?Nuž,dobrá hlúposť

fenix1

mjanik
to mas tak.keby si na urcite choroby ponukol niekomu ako riesenie akupunkturu tak ok.
ale ty kazdy problem radis riesit tymto sposobom a to kazdy triezvo uvazujuci clovek musi odmietnut a tym padom znevazis vsetky dobre rady ktore by si inak mohol dat

ojka

mjanik, však práve, PRAVDIVE (;
pochybnosti maju viacerí, len ja som ju tu aj vyjadrila. Ako som povedala, nepochybujem o tom, že v určitých oblastiach zaberá a je fajn. A je to tu aj o nazoroch, .... a moj nazor je momentalne taký aký je. Nech si urobia svoj vlastný nazor aj ostatní. Akupunktura je určite fajn na zmiernenie bolestí(či už chroncku alebo akutnu), napr . aj pri gonartroze alebo ako doplnok rehabilitacie, ale celý problem nevyrieši.

mjanik

ojka-keď máš pochybnosti,tak siahni po literatúre,doplň si vedomosti a tým zmiznú aj pochybnosti a prečo tu posúvaš ľudom tie tvoje pochybnosti,keď nemáš pravdu,tu by sa mali dávať iba pravdivé informácie !!!!

ojka

ešte mám, ale u mna to je kapanek komplikované tym, že kolena bolia a bolia a vysledky vyšetrení su čisté (: však ja to ešte riešim....