Dobrý den, mal som uraz na lyžiach, po vyhodnotení magnetickej rezonacie mi zistili poškodenu chrupavku v kolene. Chcem sa syptat či mate skusenosti niekto skusenosti s liečbou, pripadne s plastikou chrupavky-a cenou?
Aktivne som šporotval a chcel by som v tom pokračovať.
KOLENO
Uživam gel-activ, a berem kolagen, chodim na injekcie na podporu chrupavky..no zatial to na tu operaciu nevyzera tak uvidime...
mjamik, ja sa neposmievam, ja netvrdím, že akupuntkura nedokaže pomôcť, len v istych oblastiach mam pochybnosti.
xxxx, ako to je s plastikou netuším, ale myslím, že ak lekari odvedu perfektne svoju robotu a ty sa budeš poctivo liečiť a dodržiavať, to čo lekari nakažu, tak aj k športu sa budeš moct vratit. (: A teraz užívaš aj nejaké lieky alebo výživové doplnky na to? či bola len MRI?
neboj sa ,to sú vratné, vyliečiteľné procesy,akupunktúra to vie vyliečiť,na tých posmeškárov dolu nedávaj, oni sa tomu nerozumia
Dakujem za rady, momentalne chodim v poriadku, nekrivam.aj ked sem tam ho zacitim. Ako ten oddych so sportom to je jasne, ale chcel by som vediet ci je mozne potom aktivne sportovať, alebo aspon sportovať. Kedze ta chrupavka uz je narusena...
Akonahle dojde k poskodeniu klbu - a najma najviac zatazovaneho kolena, je velka pravdepodobnost trvalych zmien a deformabilit. Takze aktivne sportovanie nedoporucujem..najprv treba dat veci do poriadku - zregenerovat, zhojit, zoperovat a az potom sa moze postupne zacat so sportovanim. Ak si budes namahat nezodpovedne koleno aj nadalej, vypomsti sa Ti to viacnasobne. Je tu moznost aj hyaluronovych inekcii, avsak tie sa skor pouzivaju na vysychajucu chrupku, nie na poskodenu. O operacii a dalsom postupe sa treba poradit s doktorom. Ten musi zvazit a zhodnotit stav.
mjamik, myslíš že dochramanu chrupavku da dokopy akupunktura? bolesti dokáže snád zbaviť na istu chvilu,....ale treba si priznať, že na všetko fakt nestačí a nie je dobrá.
mjamik, myslíš že dochramanu chrupavku da dokopy akupunktura? bolesti dokáže snád zbaviť na istu chvilu,....ale treba si priznať, že na všetko fakt nestačí a nie je dobrá.
chachacha akupunktura????a na kolko? na hodinu?
možno by ti celkom dobre pomohla akupunktúra!!!!