ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Jaha, to je uzasne, gratulujem :-)
Smiem sa spytat, kolko si mala, nez si zacala dietovat?
dnes mam 26. den a rano som mala -9kg dole:-)
Jaha dakujem, to som rada, kedze sa casto stravujem mimo domu, tak by to bolo dost komplikovane, super..:-)
A ako si na tom?
barb 26: mala by si mat to iste,ale kludne si mozes dat aj zeleninku iba.....aj ja niekedy ked nestiham,tak robim toto iste:-)..vela stastia..inak budeme mat narovnako dni,ja mam zajtra taktiez bielkovinovy den:-)
Ahojte,
poradíte mi niekto prosím? Musí sa jesť na večeru to isté, čo na obed? Je to nevyhnutné??
Ďakujeeem :-)
PS: začínam od zajtra...
nespoliehaj sa na to,ze budes dlho zit,ked budes pouzivat zdrobneliny
Pohodový dníček všetkým zúčastneným. Včetkým patrí pochvala, lebo okrem toho, že vnímajú svoju hmotnosť aj niečos ňou robia a nedívajú sa pasívne do zrkadla, nediskutujú o tom, že aj so smiechu a vody priberajú. Ja jem máličko, ale asi každé 2-3hodiny. 1/2 banánu a 1/2bieleho nesladeného jogurtu a také tie smiešne porcie..1.dníček na to nikdy nezabudnem, som pila iba šťavu z grepov a citrónov. Prečistil sa mi tráviaci systém a ďaľšie dníčky som pojedala malé porcie ovocia, zeleninky, Najviac ma tešilo, že do posilňovne nechodia iba mladé a vytrénované, ale aj také ako ja. Tréner bol veľmi ukecaný a všetko mi vysvetľoval a fandil mi. Zvykla som si naň ako na rannú kávičku. A bez rannnej rozcvičky ani nejdem do práce.10min.ma nemôže zabiť!Prečo by som sa nezasmiala??..Smiech predlžuje život, tak sa dožijem možno konca sveta...
Ahojte:) vidim, ze tu drzite 90 dnovu dietu.. mam otazku, pri tejto 90 dnovej sa je iba 3x do dna? Ranajky, obed, vecera? Dakujem
Natapeta2 a kolko si mala kg ked si zacinala?