no, viem ze to bude zniet ako velmi cudna otazka, ale zena ma 2 alebo 3 dierky?
lebo ked som mala este nejakych 12 rokov moja starsia sestra mi tvrdila ze zeny maju 3 dierky( tu ktorou cikaju, tu ktorou kakaju a este medzi nimi jednu na suloz)
no a teraz po niekolkych rokoch som si na to spomenula a nejako sa mi to nezda....
viem ze to znie ako velmi hlupa otazka ale pytam sa fakt vazne.
dakujem
kolko ma zena dierok??
Dievca , kym dospejes ,kup si srobovacku a narob si dierok kolko chces...Toto je otazka na forum ?????
mery-samozrejme,som snad tvrdila nieco ine?
nikushka- a ked si zavadzam tampon? ja si myslim ze si ho zavadzam do posvy a nie do mocovej trubice...
mila pisatelka,mohol bi som ti to rozpisovat cele strany a strany na tvoju otazku,ale asi bude najlepsie ked ti to nazorne vysvetlim..samozrejme na figurine!!!pre potreby osobneho vysetrenia mozem odporucit skuseneho gynekologa,mojho dobreho znameho PhDrNZ,omara petriciusa...pre viac info sa pitajte na Dr.kundo@Gmail.com
mentoruj na inom piesocku... urazat len preto, ze nechapem ako to druhy myslel, velmi jednoduche... a ubezpecujem ta, ze moj muz to pcha presne tam kam ma.
no sak ano, bolo...pretoze podla tvojej teorie mocova rura usti do posvy..uz ta nekomentujem, strata casu
matabb a ty pis tak aby si nikoho nemusela urazat. hm? to kam mna moj muz pretaje bolo velmi k teme.
macka tak si precitaj o com je tato tema...a pis k veci ked uz
ja som pisala o dierkach sluziacich na suloz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! s tym ze dierka ktorou sa cika nesluzi na suloz
mila macka,otazka znela ci ma zena 2 alebo 3 dierky...nie kolko mame otvorov na suloz...tak sa ukludni,precitaj si este raz otazku a radsej aj viackrat po sebe...kazda zena ma dierky tri-to je odpoved na otazku ktoru sa pyta zakladatelka temy...