ahojte.
chcem sa len spytat, kolko z vas travi silvestra doma. Ja mam 16 rokov a musim sediet doma, pretze ma nikde nepustili. Potom to citim aj vonku ked som s kamosmi, ze oni moz byt dlhksie ako ja a tak. uz ma to doma nudi, neviem ako mam mame vysvetlit ze chcem ist na chatu. ao travite silvester vy?
Silvester doma - katastrofa?
nerozumiem, ako sa deli?
ja som tiez pomerne vzacna :-)) som A1B :-))
ja mám zasa nulku negatív, aj tu som vzácny- jeden zo 100 čo majú nulku....:))
vieš ako sa delí negatív a pozitív?
to je velmi vysoke percento. ja som sa s tym nestretla, takze som sa nad tym nezamyslala. my sme to mali idealne pri plodeni, rozdielna krvna skupina, rovnaky rh faktor :-) a viem ze dieta ma A, alebo B + :-))
hej presne o tom, na biochémii mi to profák vysvetľoval, ale bol percentuálne je viac prípadov, keď sa bábo narodí... aj keď je v 50% prípadov postihnuté, hlavne dawnov syndróm...
pockaj a ako si to myslel s tym, ze odborne - mozno schvalne a mozno nie? :-))
myslis akoze len predstieram? no jasne :-)))
prave som sa chystala napisat, ze balim... a ty take tazke otazky na mna :-))
myslis tym, ze maju rovnaku krvnu skupinu?
existuje vedecky dokaz o tom, ze je vyssia neplodnost u parov s rovnakou krvnou skupinou?
hej pipe peace je moja skladba :)))
na srandičky som tu predsa ja !!!!!
počúvaj datelinka, určite si si všimla, že mi imponuje inteligencia- to je vlastne jediná priorita....
Ty nepochybne inteligentná si, súdiac podľa Tvojich príspevkov, ktoré sú odborné- možno schválne, možno nie...
otázka?
vysvetli mi prosím Ťa jednu vec a síce, viem, že ak má muž a žena rovnakú krv nemôžu mať bábo, nie vždy... je to spôsobené imunoglobulínmi, lymfocytmi...
zaujímal by ma Tvoj názor?
wow, aj shadows sa hodi, k snehovym spravam :-))
mila milovana neznama zena baribalovych snov aj bezsennych noci. ber na vedomie hlavne fakt, ze baribal sa tuzi zlepsit a ze popracuje na taktike, neznosti, poezii aj proze. bude tvoj minimalne tri tyzdne, ale tie tri tyzdne si ho mozes vychutnat len pre seba :-)) a potom ti zlozi piesen, nadhernu, romanticku a dojimavu piesen lasky.