Silvester doma - katastrofa?

lost

home sweet home :)

ajeeejee, no hej

este k tomu potrebujem jeden klucovy element..

vie niekto kde sa do zohnat ceresnovy dzus (alebo priamo ceresne) ?

dnes som nasiel len vysnovy, ale to je na tisice kilometrov daleko od ceresne.. (i ked zmena od jablka a pomaranca, este nejake brusnice som zobral, ale nestihol som ochutnat)

este to chce vacsiu TV :D 50 palcov je malo :( z 2,7metra..

inac ked uz ohnostroj, tak aspon poriadny a idealne spusteny profikom... ale take petardy.. to je loteria :D
ja som mal stastie, ked som mol mladsi, tak 10-15, tak som hadzal majland do tej srandy.. a raz... s kamosom sme isli nakupit rakety, piratov (zelenych) a on ze zapalme raketu, ja ze ok ale nemame ohen, on ze ale mame, ukazal pirata ze jeho syra ho zapali, ja ze super napad ideme na to.. a fungovalo to, az na to ze ten kamos toho pirata zabudol v ruke a potom :) krasne poskakoval (fakt, asi 20 sekund skakal a krical) .. potom mal zeleny palec ale nic vazne nastastie...
raz som sa nudil a nechal som si vybuchnut zlteho pirata (njamensi) v ruke... len mi to roztrhalo latkovu rukavicu ale inac nic extra sila :)
ale tie cervene a tie megatresky.. ako ked to malu silu vyhodit puklicu od auta tak vysoko ze som ju nenasiel, tak to by som v rukach nechcel... raz som spravil taku srandu ze som hodil prskavku len tak do vzduchu, sused isiel okolo a on ze wow paradna vecicka, pekna show... a na druhy den som videl za svetla ze som trafil elekticke vednie, asi stastie ze som neskratoval tie kable :) asi by mala dedina noc bez svetla....

ale nakoniec som v jednom meste sledoval asi 5-10 minutovy ohnostroj a bol celkom pekny... pekna hra svetiel na nocnej oblohe.. ale asi celkom draha zabavka :D

henna-lady

silvester doma moze byt prijemna zmena, aj ked ty to pocitis az po nejakej tej dobe, ked si prezijes chaty, ci silvester niekde na namesti.

ja by som uz tiez osobne nikdy, opakujem NIKDY nesla do mesta, celu tu dobu som sa bala ze skoncim v nemocnici s dierou v hlave od nejakej petardy (inak tieto veci by som zakazala). ludia su naozaj zvery co sa tohto tyka. nakoniec som aj skoro skoncila s rozbitou hlavou, ked mi rovno okolo nej preletela sklenena flasa.

odkedy mam priatela (2 roky), som zvyknuta na party na kamaratovom starom dome, kde s nasou partiou vyrazime. niesu to ziadne velke ozieracky a dokazeme sa zabavit aj bez toho, aby si kazdy z nas na druhy den nic nepamatal, popripade este v ten vecer nevyprazdnil obsah svojho zaludka.(aj ked niekedy sa to podari, avsak nie kazdemu :))

dobra vila

Co mate proti silvestru doma?:-O. Ja som minuly rok silvestrovala s priatelom doma, pekne v klude, zabavili sme sa, co to pozreli v telke, na pc film, pocuvali hudbu, popijali a bolo fajn... Tento rok sa tiez asi nikam nechystam. O mega ožieracky moc nestojim a bohuzial, konci to zvacsa tak (nemyslim tym moju stranu).
Nieco decentne s priatelmi by som prijala, ale neviem, ci o to by stali oni, haha.
A tak ma napada, ze asi pred 4-5 rokmi som sa bola s kamaratkou pozriet na namestie na ohnostroj a ludia, NIKDY VIAC! To tam nebolo normalne, to neboli ludia, ale SPROSTE ZVERY! Takze dakujem pekne.. home sweet home!

delphia

ja osobne nic lepsie nepoznam ako Silvester straveny doma. urobime si oblozene misy, slane ocka, otvorime vinko, vylozime si nohy a prepiname v telke programy. proste pohoda, relax, oddych. neprahnem za ziadnou bujarou zabavou niekde na plese, kde o polnoci pride cloveka oblizat pol tucta podgurazenych v podstate cudzich ludi...

Vivat papucky! :D

beskyd

tak silvester je ten posledny den kedy by sa mi chcelo niekam chodit, vsade maximalny bordel, nechapem co z toho ti ludia maju tlacit sa jeden na druhom. uz len ked som minule prechadzal na tom uzasne rozlahlom hlavnom namesti v BA a videl tam ako sa tam tlacia ludia pri tych stankoch ze som ani nemohol poriadne prejst tak som nechapal ci je to nejaka forma masochizmu alebo to je taky folklor ze cim viac natlaceny v dave, tym vacsi orgazmus. a na silvestra ich tam pokial viem byva vsade minimalne tolko. jedine ak niekam ist tak na chatu kdesi daleko prec, kysuce, orava ideal, alebo zamagurie:)

lost

Cely zivot som na Silvestra doma :D
Este ma nenapadlo byt za to smutny alebo co..

Ono kam by som mal ist? Nic nestoji za to, jedine tak skocit do NYC pozriet sa na ohnostroj... Ale to je za 1. daleko a 2. nikto nie je dostatocne sialeny ist so mnou :D

Ved silvester je len den ako kazdy iny, len ze je "posledny" alebo "prvy" v roku, to mu absolutne nic nedava v hodnote dna.. (nelietaju soby, alebo hocico na oblohe, to co mozem robit v ten den, mozem robit 365 dni v roku :) )

Nejak som staromodny, ale taketo veci som zatial nepochopil, v com je to take "super" :)