ahojte.
chcem sa len spytat, kolko z vas travi silvestra doma. Ja mam 16 rokov a musim sediet doma, pretze ma nikde nepustili. Potom to citim aj vonku ked som s kamosmi, ze oni moz byt dlhksie ako ja a tak. uz ma to doma nudi, neviem ako mam mame vysvetlit ze chcem ist na chatu. ao travite silvester vy?
Silvester doma - katastrofa?
Usiko,
a nemoze byt obcas aj potvojom?
taaak rada by som bola na S. doma...ale ten moj sa stale volakde trepe.....
Wine a nie Ti je luto taky skvely mok akym Fernet je pancovat ho tonikom? Ja nepijem uz cele desatrocia nic okrem Fernetu, ale nikdy ho nicim neriedim, pokladam to za hriech :-))
viem, ze pre mnohych mladych stravit doma Silvestra je hotova katastrofa, ale pre 16 rocnych travenie Silvestra na chate moze byt v mnohych smeroch dost nebezpecne, takze sa Tvojej mame necudujem, v casoch mojej mladosti to nebolo az take nebezpecne, prinajhorsom sme sa opili, na druhy den nas sice z toho hlavy boleli, ale inak nic strasne sa nestalo, v dnesnej dobe, ked su drogy dostupne na kazdom rohu je to nieco celkom ine, vzdy sucitim s clovekom, ked sa ocitne v tazkostiach, ale ked ide o drogy, takych nelutujem, predsa kazdy vie, ake je to nebezpecne a ked aj napriek tomu do toho idu, potom nech neplacu, takze tak, ked budes dospely, potom ocenis, ze mama bola opatrna
Hehe, pockaj pockaj, ved ono ta to prejde...
4 roky som chodil s kamosmi, teraz radsej ostanem doma sam, daco popijem, pokukam telku.
Nie zeby s kamosmi nebola sranda, ale doma sa nema co pokazit :P
A po tolkom hluku a zhone za cely rok si s usmevom na tvari uzijem poharik FeTonu (fernet tonic) v "Nox et solitudo" ;)
Mať tak tvoje problémy a Mečiarovu Elektru...
Sú aj horšie veci ako to, že nemôžeš sa túlať od 16.
Mal by si oceniť, že rodičia o teba majú záujem a preto chcú aby si sa nevystavoval určitým nebezpečenstvám.
Buď rád, že máš starostlivých rodičov- Nie je nič horšie, ako keĎ máš rodičov a kašlú na teba, alebo keď vôbec nemáš rodičov. Vtedy by si bol rád, keby ti rozkazovali.
Hlavu hore, ja mám 15 na Silvestra budem doma a absolútne mi to nevadí.
Je to asi o tých prioritách...
henna-lady - presne tak :-/. Ved oni naschval hadzu megatresky do inych ludi, to nebolo normalne co tam slo! Flase trieskali o zem, o steny, nejaki ludia sa tam aj pobili. Toto je privitanie noveho roka??? Na zaplakanie.
Chatovacky co pises mozu byt fajn, podla mna :). Ja som si este ziadnu nevyskuskala, ja som taky domased skor :D. Okrem toho silvestra na namesti som travila po mimo asi uz iba 1, max 2 :P.
Ale fakt sa nestazujem, mne sa to proste doma v pokoji paci.
Ale prijala by som este nieco typu Silvester v Parizi a tak :D (ale to namestie by tam bolo este divokejsie, takze skoda reci :( ).
Mam 20 rokov od 16 som silvester stravil na chatach v podnikoch alebo na nejakom dome ... tento rok to vobec neriesim ak sa nieco vyskitne pojdem a ak nie tak budem rad aj ked budem doma sediet s rodicmi a pozerat silvestrovsky program :D