S priatelom sexujeme uz skoro pol roka, ale sex ma vobec nelaka.Nikdy som sa pri nom nespravila a ani sa na nho nejako netesim.Priatela milujem a paci sa mi, ale jednoducho na sex nemam chut! Bojim sa,ze ma koli tomu priatel opusti,ze mu stale hovorim "DNES NIE"...Ako to je mozne?V com to je???
NEMAM CHUT NA SEX=,(
Ano mas pravdu...asi sa tym prilis zaoberam. Ale je to tym, ze mame pre seba len vikendy a tak niekedy naozaj chcem aby bolo vsetko super, lenze nejde to. A pritom priatel je skvely. Ozaj nase milovanie nikdy neskonci tak aby som aj ja nemala orgazmus. Ale keby cela ta omacka okolo neho nemusela existovat....
ariel: no tak ja neviem...musite to riesit vy dvaja. a neprikladat tomu az taku vaznost. asi ked sa o tom stale bavite, potom si az vsugerujes, ze "hm, zas sa mi nebude chciet, a opat to nevyjde", vies, a potom to naozaj nevyjde. mala som take obdobie, ze sa mi tiez nechcelo, bola som stale unavena a vobec som nemala chut, aj ked ho milujem. mozno to prejde aj samo od seba. vo vztahu byvaju obdobia, ked nie vsetko klape a naopak-ze je vsetko ok. daj tomu volny priebeh a neries to az tak vazne. hlavne, ze sa lubite
Lilien ja sa snazim, ale nejde to. Vinko zabera, ale nemozem pit zakazdym ked sa chceme milovat...ved zo mna bude alkoholik... Ja sa na to ani neviem pripravit, lebo aj ked sa snazim nejak vnutorne navnadit, hned ako "to" zacne, tak ma prejde chut. Uz som mu aj povedala nech sa ma co najmenej dotyka a mozno mi to zacne chybat, ale to je predsa chore nie??
zeny chcete aby sme zistili co mate rady a ked to niekto nezvlada tak pindate ze nemavate orgazmus preco nam to nepoviete same co od sexu cakate ze dlhu a prijemnu predohru vysvetlite im to lebo je vydno ze su zaostaly nechapu
aria: a skusala si pred tym trochu sa na to pripravit? dat si horuci kupel a mysliet na to, ze konecne budete spolu....tesit sa na to, chapes, mozno si dat aj trosku vinka. no a potom, ked sa bude aj on snazit, myslim, ze to bude ok. ak nie...tak problem je asi naozaj inde
Lilien, my sa o tom vela rozpravame...az mam pocit ze o tom viac hovorime ako to robime :o)). Ale on sa fakt snazi..blok je niekde vo mne. Neviem cim to je :o(
ja mam tiez taky problem. myslim, ze to nie je problem len nas-zien, ale vinu na nasej nechuti maju aj muzi-tym, ze nevedia presne, co mame radi... treba sa o tom predovsetkym porozpravat s partnerom. ja som tak urobila...odvtedy sa vela zmenilo. nie ze by som zrazu zacala mat obrovsky apetit:D, ale priatel sa to naucil robit tak uzasne, ze aj ked sa mi nechce, vzdy ma tak nazhavi, ze to skonci uzasnym orgazmom.
Ach baby, aj ked je to smutne, celkom mi odlahlo, ze taka nie som sama. Ja som s priatelom rok a pol. Sme spolu iba cez vikendy, a tak by clovek cakal, ze budem cela zhava. Ale to je len on. JA proste VOBEC nepotrebujem sex. A on sa niekedy aj snazi o peknu predohru, lenze ja uz to potom chcem mat cim skor za sebou. Je to hrozne... Zufalstvo je uz slaby vyraz na vyjadrenie toho co citim....
ZZZ - tipujem že raz mu dôjde trpezlivosť a radšej teraz ako po 12 rokoch manželstva.potom to bude o to horšie.vyskušala si už niekoho ineho?