Možno trocha netradicna tema ale v dnesnej dobe po trpkych skusenostiach sa stalo faktom , ze vzorne dievcata chalanov nudia. Povacsine,ta ,ktora sa muzom snazi vyhoviet , je mu oddana, vsetko mu odpusti skonci opustena a sama.No ta, ktora ma navrch dostane vzdy to co chce. Ona urcuje cely smer, vsetko komentuje, k vsetkemu ma svoje postoj a chlapi ju nemo nasleduju a padaju na kolena.Pritom povacsine sa skazdym chalanom hra flirtuje zabava sa!!! Preco ? Preco opustaju muzi verene holky a nasleduju za takymi s ktorymu ich povacsine caka len dobrodruzstvo ? Preco vernym a oddanym klamu a vyhybaju sa im , pricom mrchy vyhladavaju ? co pritahuje vas viac ? mila verna a oddana alebo sebavedoma ktora tuzi ovladat zabavat sa a vzdy ma navrch ?
Mrcha verzus vzorná holka
to máš tak, menej inteligentné flirtujú a zvádzajú telom, lebo inak to nevedia a menej inteligentný nato letia, lebo inak si nevrznú, ak nemajú prachy samozrejme....
a ak je inteligentná, mužov to odrádza- radšej dajú ruky preč, je však zaujímavé, že naopak to neplatí....
ano lost....s poslednou vetou plne suhlasim :D
sam podla mna si si toho este velmi malo prezila!!! a casom to prejde a zacnem veci vnimat uplne inak ..budes mat aj iny rozum a pohlad na vec
nic v zlom..., ale tak to vidim...ze niektore zeny...si tu pekne riesia svoje komplexy.....ako mozes takto zovseobecnovat.....predpokladam ze nemas 11 rokov....tak sa chyt rozumu...kym je este cas....... :D
mate pravdu holky ale zabuda sa tazko a bolestne,,,a neviem ci dokazem prerusit vsetky kontakty :(( to si nwm predstavit ani,,,a ked to neurobim vzdy s abudem trapit,,,
ano, sklamanie v laske velmi boli...,ale cas je najlepsi liek, a potom zas pride nova laska, zas tie nadherne pocity zamilovanosti, a (mozno zas aj sklamanie?), taky je zivot...
sam, nie kazdy chlap je taki... urcite raz najdes takeho, ktory ta bude milovat, a bude ti verny a neopusti ta ..len teraz mas take obdobie ..asi kazdy si tym musi prejst ..