Možno trocha netradicna tema ale v dnesnej dobe po trpkych skusenostiach sa stalo faktom , ze vzorne dievcata chalanov nudia. Povacsine,ta ,ktora sa muzom snazi vyhoviet , je mu oddana, vsetko mu odpusti skonci opustena a sama.No ta, ktora ma navrch dostane vzdy to co chce. Ona urcuje cely smer, vsetko komentuje, k vsetkemu ma svoje postoj a chlapi ju nemo nasleduju a padaju na kolena.Pritom povacsine sa skazdym chalanom hra flirtuje zabava sa!!! Preco ? Preco opustaju muzi verene holky a nasleduju za takymi s ktorymu ich povacsine caka len dobrodruzstvo ? Preco vernym a oddanym klamu a vyhybaju sa im , pricom mrchy vyhladavaju ? co pritahuje vas viac ? mila verna a oddana alebo sebavedoma ktora tuzi ovladat zabavat sa a vzdy ma navrch ?
Mrcha verzus vzorná holka
sam tak ty si potom hlupa mrcha :) ale nie len hlupa a naivna
chlapi to vzdy obratia vo svoj prospech,,ze vraj cudzoloznica,,,nie nie !!! mrcha je ta druha.. ja som mu bola vzdy poruke ta druha vtedy ked to jej vyhovovalo aaby sa za nou plazil...ja som povacsine suhlasila a vsetko odpustila,,,ta druha si robila co chcela a nerespektovala nic,,,ja som ho mala skutocne rada,,,ona sa len zabavala,,,,,a vyberie si inu !! takze toto je uplne postavene na hlavu,,a mrchou sa nedefinuje emancipovana sebavedoma zena to veru nie,,tak by pomaly kazda druha bola mrchou
lost, trosku viac optimizmu, ved je posledy den v roku:)))
lost, ak by sa stalo , ze google vypne, tak ludstvo hadam prezije! a nevypne!
Google ma snad pravdu vzdy :D:D:D
Google mal tusim motto ze "Don't be evil" :))
Ale neviem si predstavit co sa stane ak sa google vypne... svet sa zruti :D odkial budem mat informacie? :D
K tomu mottu je dobre pridat "to the Rich and Powerful" :P (zdroj: deceiver.com )
lost, google ti to definoval spravne:))
mrchy flirtuju, zvadzaju, ale preco sa muzi tomu nebrania?...a chcu sa nechat zvadzat?...nikdo ich neznasilnuje, robia to dobrovolne:)))
chlapi, vy ste normalne paranoidní :))