Možno trocha netradicna tema ale v dnesnej dobe po trpkych skusenostiach sa stalo faktom , ze vzorne dievcata chalanov nudia. Povacsine,ta ,ktora sa muzom snazi vyhoviet , je mu oddana, vsetko mu odpusti skonci opustena a sama.No ta, ktora ma navrch dostane vzdy to co chce. Ona urcuje cely smer, vsetko komentuje, k vsetkemu ma svoje postoj a chlapi ju nemo nasleduju a padaju na kolena.Pritom povacsine sa skazdym chalanom hra flirtuje zabava sa!!! Preco ? Preco opustaju muzi verene holky a nasleduju za takymi s ktorymu ich povacsine caka len dobrodruzstvo ? Preco vernym a oddanym klamu a vyhybaju sa im , pricom mrchy vyhladavaju ? co pritahuje vas viac ? mila verna a oddana alebo sebavedoma ktora tuzi ovladat zabavat sa a vzdy ma navrch ?
Mrcha verzus vzorná holka
sam1990:
to iste mozes obratit aj, ze zeny letia na mrcha chlapov :)
----------
Napr. mne mne sa paci, ked zene zalezi na jej muzovi/partnerovi a keby som si mal vybrat, medzi slusnou, vernou zenou, ktorej zalezi na jej muzovi, alebo nejakou mrchou, tak by som s velkou radostou bral tu slusnu.
nie nie nemusi ,,napr.ja chodim do kostola ale urcite nie kazde rano a vecer,,,nesedim doma tak ako ostatne mam chodim diskoteky vonku sa zabavit...to ale neznamena ze si nevazim vernost doveru a lasku vo vztahu...a taktiez nic sa mi nestalo v rodine ani nebol problem s vychovou,,skor dokonca priklad vzornnej rodiny
Aka vzorna holka? `Vzorne holky` maju vzdy neaky problem, bud sa im nieco stalo v rodine, alebo maju ine problemy, alebo vychovou... vid: kazdy den v kostole, vecer a rano sa modli pri sviecke... proste katastrofa.
tak potom, gravitacny zakon nema ziadnu sancu...)))
lost, ak mame "spravnu vec", v "spravnych rukach", tak sa da aj uspesne bojovat proti gravitacii?, co myslis?
och, lost, opät mas pravdu!
sam, podla toho co pises, tak usudzujem, ze tvoj priatel ta miloval, svojim sposobom, ale k tej mrche ho nieco pritahovalo, ale (to ti on asi nikdy nepovie)...,nechcem nikomu krivdit, ale niekedy moze zena robit maximum, aby to vo vztahu klapalo, ale asi to bude v povahovych vlastnostiach tvojho partnera, ze sa nedokazal uspokojit s tym co ma, a ma potrebu stale vyhladavat nove dobrodruzstva...:)))