najviac ma sere,ze zle ma v urcitych veciach vobec nechaPE.napr.moc nelubim,ked musim niekoho stravovat,alebo celkovo sa o niekoho starat a hned ma berie ako za lakomu zensku...nevie pochopit,ze radsej som schopna navarit svojim blizskym ako niekomu co si nakaze za to ze je hladny.neviem ci ma chapes,tazko ti to vysvetlim,ale priblizne ti to poviem tak,ze ano,v urcitych veciach som lakoma,ale co sa tyka rodiny,tak to by som len s laskou urobila.bola u nas navsteva dva dni.navarili sme im,co mi tak az nevadilo,ale tak liezlo mi to dost na nervy,ze sa staram o niekoho a este ktomu za moje prachy.este sme ich museli vyvazat aj autom.prist pre nich a zaviest ich.ako nepoviem,keby aspon za ten benzin dali,alebo celkovo zo sluznosti ponukli dake financie,proste to ma nasrolo a odvtedy berie vsetko do jedneho vreca a to aj ze by som aj na blizskych bola taka setrna.vysvetlila som mu to,ale aj tak to berie ako ze som lakoma...nech si trhne.ma to len uraza.
nechape ma priatel...
takto.viete skor o co mi ide?o to,ze aspon zo slusnosti mohli prispiet,co by som im aj povedala,ze netreba,ved ste prisli na navstevu.ako ja napr.osobne,urcite by som nabidla peniaze a to uz len preto,ze prisli pre mna a zaviezli ma.proste mne by to bolo blbe sa neponuknut za to co by urobili pre mna.penazi mame s priatelom tak v poho,proste niesme bohati ale ani chudobni.nepoviem keby som mala narodeniny ,alebo nejaky dovod oslavovat,je jasne,ze to urobim z radostou,ale len tak urobit zradlo za nic,to uz mi pride zbytocne.ani mna nikto nehosti neviem cim.maximalne mi ponukne kolac,chipsy,alebo daco na pitie co mi pride ozaj normal.ide mi len o to,ze sa aspon ponuknut nic viac
Cipana ty si lakoma.
sa to zda cudne, pride mi to tiez, ze si lakomá, vsak to je normalne navarit pre navstevu nech uz by to bol hocikto, ak dosiel len na dva dni...
a potom ze plati:Cim viac spoznavam ludi,tym viac milujem psov.Si fakt lakoma.Co je zle ak niekoho pohostis?Ty ak ides na navstevu tak zo sebou beries chlebicky?Nechapem takych ludi,a ani ich nepoznam.Ak ideme niekam s kamoskami na pizu tak vzdy zaplati raz jedna,potom druha a tak kolecko.Nechcem mat ani takych ludi za kamaratov ako si ty!
Predpokladam, ze zakladatelka temy uz radsej ani neodpise :D Inak sa samozrejme stotoznujem s nazormi podomnou.
:D ludia podomnou pravdu maate...to by bol aky trapas spytat sa pred dverami navstevy ze ci chcu radsej dat prachy za obed alebo donest krumple a maso a ja ti to uvariim...a nezabudni este prihodit za plyn a elektrinu ktoru pritom miniem :D
paneboze ved niekto pride pohostim ho a nabuduce ked idem k nim pohostia oni mna a je to...takto ako ty som nikdy nerozmyslala a myslim ze ani vacsina ludi tak nerozmysla a je pravda ze ked si lakoma, nevolaj si hosti preboha
hroznenieco: nechape ta priatel a myslim, ze nielen on... je nas tu viac...
posledné 4 príspevky a im podobé sa stotožňujú s mojím názorom. Mala by si sa hanbiť za svoje zmýšlanie. Je iné keby vás niekto permanentne chodil vypapávať,ale takto uvažovať pri občasnej návšteve? To je fakt choré
No ty vole, tak ty si vazne skrblik. To by clovek neveril ze niekto taky aj existuje a este i mysli ze je to OK.
To ma poser, teba by som ani v rodine nechcel, nie to este ako partnerku.
Hosť do domu, Boh do domu, sa vraví
ma vytačaju ludia, ktori ma pozvu na navstevu a človek aby si trikrat pytal mlieko do kávy (dáš si mlieko? ano ...a nič. o chvilu - dáš si mlieko? ano..a zas nič...a potom ti da a tvari sa ze je zo zlata)
jasne ze si lakomá. nebola to tvoja rodina, takze priatelova? by ti nevadilo keby si priatel pytal peniaze za jedlo a odvoz od tvojej rodiny? ty si aka trapna.