nechape ma priatel...

Príspevok v téme: nechape ma priatel...
hroznenieco

najviac ma sere,ze zle ma v urcitych veciach vobec nechaPE.napr.moc nelubim,ked musim niekoho stravovat,alebo celkovo sa o niekoho starat a hned ma berie ako za lakomu zensku...nevie pochopit,ze radsej som schopna navarit svojim blizskym ako niekomu co si nakaze za to ze je hladny.neviem ci ma chapes,tazko ti to vysvetlim,ale priblizne ti to poviem tak,ze ano,v urcitych veciach som lakoma,ale co sa tyka rodiny,tak to by som len s laskou urobila.bola u nas navsteva dva dni.navarili sme im,co mi tak az nevadilo,ale tak liezlo mi to dost na nervy,ze sa staram o niekoho a este ktomu za moje prachy.este sme ich museli vyvazat aj autom.prist pre nich a zaviest ich.ako nepoviem,keby aspon za ten benzin dali,alebo celkovo zo sluznosti ponukli dake financie,proste to ma nasrolo a odvtedy berie vsetko do jedneho vreca a to aj ze by som aj na blizskych bola taka setrna.vysvetlila som mu to,ale aj tak to berie ako ze som lakoma...nech si trhne.ma to len uraza.

hroznenieco

a ako daleko?hm,tazko povedat bo sme v anglicku a jeden z nich pracuje v inom meste a ten druhy prisiel len tak stravit vianoce za nimi.mozem povedat ze 40 min.sme urco sli

hroznenieco

no a to je to o com hovorim.aspon keby daku flasu alebo tak.oni prisli z prazdnymi rukami.mi to cele prislo tak,ze starajte sa o nas:-)ako hovorim,nerobilo mi to problem navarit...ja som bola rada,ze som s nimi mohla byt po dlhej dobe.aspon sme nestravili vianoce sami,ale tak ta slusnost tam mohla byt,bo ja osobne by som sa citila trapne,neviem ako ste vy na tom,ale ja by som aspon pomohla s niecim...a mimochodom,su to kamosi ktori maju 25 rokov:-)ja mam 23 a priatel 25.pozname sa bo sme taka partia,kota chodi sa flakat po zabavach,opijat sa atd.pozname sa dlho a verim tomu,ze keby som ja prisla niekomu z nich k nim,tak by sa na 100 %o mna tak nepostarala a myslim si,ze este jeden z nich by zajebal no,ale tak by som zislo dat nieco na benzin.proste urco by tam bolo nieco povedane,bud ze mam malo benzinu a on by chcel pocut ved ja ti dam zanho,alebo tak proste,ten kto chape nech to chape ako chce.som mlada,setrim peniaze a nie len tak rozhadzovat a to neznamena ze som lakoma.keby som bola,tak im nic nedam!

hroznenieco

jezis vy ste uplne hlupi,vy ma vobec nechapete.je jasne ze ked niekto pride na navstevu ked ma u nas spat,je jasne ze sa onho postaram,ale riesim to,ze len tak niekto pride a mala by som riesit jedlo co im urobim.boha k vam ked pride dakto len tak,tak hned mu nieco navarite?ste hlupi bo riesim situaciu taku,ze aspon zo slusnosti ze sme prisli pre tych ludi peknu dialku tam a naspat,mohli aspon zo slusnosti povedat,ci by neprispeli tym,ze sme sa taku dialku jebali za nimi.a samozrejme,by som si to nevypytala.mne skor pride,ze vy ste lakomi,uz len tym,ze keby prisiel niekto za vami a neviem kolko prachov by do vas investoval,ci by ste sa neponukli ze nejaku pomoc...to je jedno.