Dnes zacinam

Príspevok v téme: Dnes zacinam
tucneprasa

Ahojte,
uz mam dost toho ako vyzeram.Niekedy som mala 63kg a vyzerala som super,dnes mam 71kg a vyzeram otrasne.Musim so sebou nieco robit a tak som sa rozhodla chudnut.
Kazdy den si dam rano 20min.rotoped nalacno a poobede 60min.aerobic.Uz ziadne sladkosti,ziadne jedenie po 17:00.
Pridate sa ku mne niekto s vahou nad 70kg?
Kazdy pondelok rano sa odvazime a musime mat aspon 1kg dole.
Mojim cielom je do 14.2 schudnut na 67kg.

datelinka

tucneprasa, ak dobre ratam, tak by si mala 64 kg. nepolavuj zo svojho planu. schudnut schudnes, to nie je problem, 1 kg/tyzden. zvol si vsak taky sposob, aby si po skonceni prisneho rezimu nezacala jest bezhlavo vsetko, co si si pocas fazy chudnutia odopierala.
kazdopadne, urob si zo stravovania sviatok, nikdy nejedz v strese, vzdy maj jedlo na tanieri, pekne naservirovane a jedz pomaly. nezapijaj vodou. vodu pi max. 10 minut pred jedlom. no a samozrejme v dostatocnom mnozstve medzi jedlami.

tucneprasa

No podla mna clovek urcite schudne ak cvici dvojfazovo a ak sa stravuje 5x denne racionalne a v mensich porciach,dostatok ovocia a zeleniny a po 17:00 nejest.Ako ked bude niekto len sediet pred telkou a jest vianocne kolaciky.Ale kazdy ma na to iny nazor.Ja som nechcela aby tu niekto nieco hodnotil,ale aby sa niekto ku mne v chdunuti pridal.
Nechapem prweco ma tu vsetci kritizujete,ze tak ostanem tlste prasa atd.Ja Vas neurazam,tak to nerobte ani Vy mne.

fenix1

tucne prasa
tvoj prispevok o 14.12,svedci o tom,ze nemas ani predstavu,ako spravne chudnut,ale iste,nie je nad informacie z tretej ruky a vysledok bude ten,ze ostanes tlste prasa