Otrava krvi - priznaky

Príspevok v téme: Otrava krvi - priznaky
Eviku1985

Chcem sa spytat ake su priznaky otravi. Krvi v sobotu vecer som si totizto vytlacila velky vred co som mala na ruke, do nedele sa mi na tom mieste okolo vredu spravil cerveny kruzok nie moc velky ani maly ale viac sa nezvacsoval.
tuto noc ma zo 3 razy prehnalo, rano som si namerala zvysenu teplotu.
nevim teraz sa obavam ci to nemoze byt aj otrava krvi ale dost mozne je ze to prehananie mohlo byt aj z jedla.:) lebo vcera som pojedla vecer vselico:) ale na druhej strane pocula som aj o otrave krvi z vytlaceneho pupaku...

patik

Mam v nohe sklo ktoré už mi vrastlo do nohy , mám ho tam vyše tyždna , je možnosť že dostanem rakovinu krvy ?

mate59

Kocúri na tieto vredy trpia.Ak si mu to vyčistila, pozoruj, či sa mu to nezbiera znova,malo by sa to zahojiť.Riziko otravy krvi je takmer nulové.

kika :)

chcela by som sa spýtať môj kocúrik mal za uchom veľkú hrču a bola plná hnisu,v uchu ma sami bordel špinu neviem či tam nema nieco zahnisane alebo nieco podobne.ked som mu to vitlacila moze unho dôjsť ku otrave krvi ?

banana

ja mam pierc v jazyku už pol roka.. najprv v pohode..ale tento tyzden mi jazyk opuchol a zozadu očernel..myslite že by mohla to byť otrava krvi?

...N...

Typickým príznakom otravy krvi je vysoká horúčka záchvatovitého charakteru, pocit ťažkého ochorenia, nechutenstvo, rýchle chradnutie, zrýchlený pulz a dýchanie a často nízky krvný tlak.

blondula

ja som mala "skoro" otravu krvi !! zle mi diagnostikovali "chorobu,liecili ma na slepak a nakoniec to bol uz odumrety vajecnik ! :-( priznaky ?? okrem bolesti mi uz v konecnom dosledku byvalo strasne zle,vraciavala som,nechutilo mi jest,neskor ani pit a mala som taku divnu "mrtvu" farbu pokozky ! na pohotovosti ma hned operovali a lekar na druhy den povedal,ze keby pridem len o den neskor,uz by som mala otravu krvi !!