kyselina listova

Príspevok v téme: kyselina listova
afromenkaKKK

ahojte babenky snazime sa o babatko ale zatial nic :( citala som ze by som mala..nemusela.. brat nejake vitaminky a taak... a chcela som sa opytat niekde som citala ze sa jedava aj salat... ale aky? ja neviem cinska kapusta alebo aky??? a ako casto by som ho mala papat aby som si hahradila tie vitaminy v tabletke? dakujem

afromenkaKKK

datelinka dakujem :D moc moc :) :) a prajem vsetkym Stastny Novy Rok a vela laaasky aby bolo aj na rozdavanie :)

datelinka

afromenka, najviac problemov s otehotnenim prameni najma z velkej tuzby otehotniet. netreba sa na to zameriavat, treba si len slobodne uzivat. skus nemysliet na to, nemajte castejsie pohlavny styk ako 1x denne. drzim prsty, nech sa vam to co najskor podari.

afromenkaKKK

dakujem datelinka.. si ma potesila.No len ja zdvyham tie kartony aj z regalov co mam nad hlavou a tak... ale budem praktizovat to co si mi napisala a uvidim.:)len co vsade citam co mozem jest a co nie .. to je strasne ... kedysi fakt nevedeli ani ako sa deti robia a rodili sa :) tak haadam ze aj ja budem mat coskoro stastie :ň dakujem vam

fenix1

moja reakcia bola myslena ironicky
ak mas nejake nejasnosti,opytaj sa lekarky,alebo matky,alebo inej pribuznej,alebo si kup knihu o vyzive a rozmyslaj,a este raz,rozmyslaj ved nebud jak dement

datelinka

afromenka, never tomu, ze zivocisne bielkoviny a tuk su hlavnou pricinou neplodnosti. poznam viac zien - vegetarianok, ktore maju problem otehotniet, alebo im to trva dlhsie, ako zien, ktore prijimaju aj zivocisne bielkoviny.
vezmi si ako priklad prave africke zeny, indianky, inuitky, ktorych samozrejmou sucastou stravy je maso. tam je prave populacny narast enormny.
co sa tyka zdvihania bremien, na slovensku su stanovene limity nariadenim vlady o rucnej manipulacii s bremenami pre zeny od 18 do 49 rokov v priaznivych podmienkach 15 kg a v nepriaznivych podmienkach 10 kg. zdvihanie bremien neovplyvnuje moznost otehotnenia, dokonca aj pocas tehotenstva ak je fyziologicke, nemusi sa zena vystrihat zdvihaniu bremien.
podstatne je, aby si mala spravnu techniku zdvihania a manipulacie s bremenami. a to je uloha zamestnavatela, informovat a zaucit zamestnanca tak aby sa minimalizovali skodlive faktory posobiace pri vykone prace.
aspon v skratke - k zdvihanemu bremenu sa treba postavit co najblizsie, aby nebola velka vzdialenost medzi taziskom tela a taziskom bremena, rozkocit nohy cca 30 cm, CUPNUT si!! nie ohnut chrbat, a zdvihnut, spolu s vydychom. pri spravnej manipulacii s bremenom nemozes mat taketo pocity, ako opisujes. vela stastia.

afromenkaKKK

dakujem:) ale aj tak som z toho trosku pomylena.. v com alebo co take by som nemala jest kde sa toho vsetkeho najviac nachadza... lebo ja som myslela ze ryby su zdrave ze tie mozem papat:(lebo rybky lubim a beriem aj Omega3 tak radsej si to uz nemam davat? a syr mozem?lebo aj ten moc lubim.Ach jaj zistujem ze toho este ani vela neviem ..co sa ma robit a tak pred tehotenstvom :( a ved precitala som vsetko mozneee :( clovek sa stale uci

- mira

Fenixl, ďakujem za podporu,

len by som to chcela trošku upresniť, aby nás tu nezačali napádať - malé množstvo rastlinných bielkovín alebo kúsok ryby neškodí. Rastl. bielkoviny zo strukovín a celozrnných obilnín sú potrebné. Príjemné dni.