uloha chlapa v domácnosti

zuzic

siska...blby den ze?:( neboj sa ved to prezijes:) ludia vedia byt sprosti a poriadne a hormony tiez:D no to prejde...

sisssa--

No vies ,dnes ma nastval sofer autobusu ,potom predavacka aaa potom aj sef.Mne dnes vsetci lezu na nervy asi budem mat svoje dni ,no zbohom.

zuzic

no ibaze ja ani behavat nechodim ani sa nehybem:(( asi som pribrala no bojim sa aj postavit na vahu:(( dakujem:) a co sa ti stalo? nemas dnes zrovna ruzovu naladu...

sisssa--

No mas toho ucenia...ja sa tiez napchavam orieskovou cok. a neskor si pojdem trocha zabehat ,lebo som leniva aj na to aby som sa normalne najedla radsej siahnem na to co mam po ruke .No je to somnou hruza v poslednom case.Segra ja myslim na teba stale ........

zuzic

som to vytiahla len len:)) ale dala som to, este jeden predmet musim zajtra zmaknut tak mysli na mna:)) jaj no leniva som bola dnes aj ja a od toho vsetkeho som pozrala sladkosti:((

sisssa--

Odkazem mu ,ale teraz nie je doma chvala bohu.Jaj ty si sikulka ved ja to tvrdim stale len ty mi neveris.Ja som pred chvilou prisla domov v praci mame blazninec a ja som dnes hroozne leniva....

zuzic

ahoj sisi:) odkaz bratovi ze zlomky mi idu, a spytaj sa ho ci mu idu sustavy rovnic a ulohy o praci:)) ze pozdravujem:)))
ako sa dnes mas? hm? ja som dnes odpovedala, mala som medzi znamku a odpovedala som z takeho blbeho uciva vedela som len polovicu tak som tu istu polovicu povedala dva razy a mlela ju donekonecna a ona si to nevsimla:) takze mam 1:DD