dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
No uz som mu to odovzdala .Pyta sa ze ako ti idu zlomky ,on je z toho ako talian.Topanky sme nekupili to este urcite budeme zhanat 2 mesiace ved svatbu ma v maji.
jej vydavat:) a nasli ste nieco? povedz bratovi ze ho pozdravujem:)) spolutrpitela:)
No vy ste asi s bratom dohodli aj ten je zahrabany v matike vraj budu mat pisomku tak sa ucte .....A ja ako sa mam co ti poviem dnes som prisla skor domov a trochu pracujem doma .Bola som trocha vonku s kamaratkou bude sa vydavat tak sme jej hladali topanky no hruza.....
ale nic som nevyviedla:) len mi vyplo myslenie o pol stvrtej v skole tak som taky lahky priklad nevedela zas som vyzerala ako blba:( ale kaslmeu z na to:) ako sa mas ty? ja pocitam a pocitam...
aHOJ ZUZIC UZ SOM DOMA ,NEBAVILO MA TO VONKU A TY CO SI DNES VIVIEDLA???
ahoj no ja mam prave sekundu cas takze super teraz nemozes ty:DD vsetko bolo v pohode dnes skoro v pohode:))
Ahoj zuzicka dnes tu uz nebudem ,lebo idem von ,dufam ze si sa v skole nestresovala ved ty si moja sikulka.AHOJ
AHOJTEEEEEEEEEEEEE..........
a tvoj bracho by nevedel pomoct?:D ked uz tam budeme nech je na nieco dobry:DD mne sa snivalo len raz ale stalo to za to:D o tebe sa mi este nesnivalo hm...asi ta kratko poznam musis pockat:)
Pekne snicky